Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 5?

Autospiegels zijn een van de essentiële beveiligingsfuncties waarvan u constant moet controleren of ze correct werken, omdat het uw veiligheid, de veiligheid van andere automobilisten en uw budget is, omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte spiegel heeft. Dit is de omstandigheid die ons interesseert op deze pagina, je hebt te maken gehad met een aanrijding, een van je spiegels is geruïneerd en je wilt nu weten hoe verander je een zijspiegel op je Volkswagen Transporter 5? U bent op de beste plaats, we zullen alle stappen benadrukken om u te helpen het correct te vervangen. Om te beginnen bekijken we op deze pagina wat u aantrekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 5 vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe vervang ik een complete zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 5?

Laten we gaan, we beginnen deze handleiding met het deel dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe vervang ik een zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter 5? Dit proces is heel eenvoudig en je zou in staat moeten zijn om het zonder hulp te doen met een minimale hoeveelheid gereedschap. U hoeft alleen maar de plastic afdekking in het interieur van uw auto te verwijderen, deze wordt in de meeste gevallen op de deur geklikt. Zorg er bij elektrische spiegels voor dat u de stroomconnector loskoppelt die u aan de achterkant van de hoes ziet. Ten slotte moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, meestal zijn het er drie, een eenvoudige schroevendraaier zou voldoende moeten zijn om deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 5 te voltooien. Zorg ervoor dat u de spiegel bewaart aan de buitenkant van uw auto bij het losdraaien van de laatste schroef, zodat deze er niet uit valt. Om eindelijk uw nieuwe zijspiegel te installeren, hoeft u alleen maar de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, hem weer vast te schroeven, de elektriciteit opnieuw aan te sluiten als deze elektrisch is en om de plastic afdekking opnieuw te plaatsen. Dat is het, u hebt zojuist geleerd hoe u de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 5 moet vervangen, u weet nu dat het niet zo ingewikkeld was.

Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Transporter?

Hoe vervang je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volkswagen Transporter 5?

Als u alleen het raam van de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 5 wilt vervangen, moet u in eerste instantie het type vergrendeling van uw spiegel bepalen. Om dit voor elkaar te krijgen, is de eenvoudigste procedure om het bevestigingssysteem op het vervangende glas te bekijken.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volkswagen Transporter 5 wilt vervangen en het maakt gebruik van een tand- en groefsysteem, dan heeft u geluk, het is het minst moeilijke systeem om te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen, is een plastic ding gebruiken om het venster «met geweld» te verwijderen.
 • Om het terug op zijn plaats te zetten, doet u hetzelfde en duwt u het met kracht terug op zijn plaats. Verplaats het om te controleren of het perfect is geïnstalleerd.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit vergrendelingssysteem moet u om het zijspiegelglas van uw Volkswagen Transporter 5 te vervangen, de vergrendelingsveer lokaliseren, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven en het demonteren.
  • Zorg ervoor dat u de veer bewaart want het kan zijn dat u deze niet bij uw nieuwe raam heeft geleverd, verander deze op uw nieuwe raam, demonteer de oude let op de elektrische kabels in geval van ontdooiing

.

 • Volg de positioneringsgids (inkeping) en duw hem voorzichtig in zijn behuizing om hem niet te breken. Controleer of het goed is geïnstalleerd door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • Op de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter 5 . vindt u de plaats van de draaiplaat van de te verwisselen ruit, meestal is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Transporter 5 trekt naar rechts, wat te doen?

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u veel gemakkelijker toegang tot het apparaat te geven en draai het systeem met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is voorzien van een ontdooisysteem, voert u de omgekeerde handeling uit om hem opnieuw te bevestigen en te controleren of hij perfect is bevestigd.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter 5, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter 5 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector