Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter?

Voertuigspiegels zijn een van de meest cruciale beveiligingsfuncties waarvan u voortdurend moet zorgen dat ze correct werken, omdat het uw veiligheid, de veiligheid van andere bestuurders en uw financiën is, omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte spiegel heeft. Dit is het geval dat ons interesseert in dit artikel, je hebt een crash gehad, een van je spiegels is beschadigd en je wilt nu weten hoe verander je een zijspiegel op je Volkswagen Transporter? U bent op de juiste plek, we zullen alle richtlijnen beschrijven om u te helpen het op de juiste manier te veranderen. Allereerst bekijken we op deze pagina wat u aanspreekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volkswagen Transporter vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe vervang ik een complete zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter?

Laten we beginnen, we beginnen dit artikel met het deel dat u vrijwel zeker het meest aangaat, hoe verander ik een zijspiegel op mijn Volkswagen Transporter? Deze handeling is vrij eenvoudig en u zou het zelf moeten kunnen doen met een minimum aan gereedschap. U hoeft alleen de plastic afdekking in de cabine van uw auto te verwijderen, deze zit in de meeste gevallen op de deur geklikt. Zorg er bij elektrische spiegels voor dat u de voedingsconnector loskoppelt die u aan de achterkant van de kap ziet. Om te eindigen, moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, meestal zijn dat er drie, een simpele schroevendraaier zou voldoende moeten zijn om deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter te voltooien. Zorg ervoor dat u de spiegel aan de buitenkant van uw voertuig houdt wanneer u de laatste schroef losdraait, zodat deze er niet uit valt. Om eindelijk uw nieuwe zijspiegel te installeren, hoeft u alleen maar de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, hem weer vast te schroeven, de elektriciteit weer aan te sluiten als deze elektrisch is en om het plastic deksel terug te plaatsen. Dat is alles, je hebt net ontdekt hoe je de zijspiegel van je Volkswagen Transporter vervangt, je weet nu dat het niet zo moeilijk was.

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Transporter 6 verwijderen?

Hoe verander je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volkswagen Transporter?

Als u gewoon de ruit van de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter wilt vervangen, moet u eerst weten wat voor soort vergrendeling van uw spiegel is. Om dit te bereiken, is de minst gecompliceerde benadering om het bevestigingssysteem op het vervangende glas te onderzoeken.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volkswagen Transporter wilt vervangen en deze gebruikt een tand- en groefsysteem, dan heeft u geluk, het is de minst moeilijke eenheid om te verwijderen. Het enige dat u hoeft te doen, is een plastic voorwerp gebruiken om het venster «met geweld» te verwijderen.
 • Om het weer op zijn plaats te zetten, doet u hetzelfde en drukt u het met kracht terug op zijn plaats. Beweeg hem om te controleren of hij perfect gepositioneerd is.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit vergrendelingssysteem, om het zijspiegelglas van uw Volkswagen Transporter te vervangen, moet u de vergrendelingsveer identificeren, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven, het demonteren.
  • Zorg ervoor dat u de veer bewaart, want het kan zijn dat u deze niet heeft voorzien van uw nieuwe raam, vervang deze op uw nieuwe raam, demonteer de oude en let op de elektrische kabels voor het geval er een ontdooisysteem is

.

 • Ga mee met de positioneringsgeleider (inkeping) en duw deze voorzichtig in zijn behuizing om hem niet te breken. Controleer of het goed gepositioneerd is door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • Op de zijspiegel van uw Volkswagen Transporter vindt u de plaats van de draaiplaat van de te verwisselen ruit, in de meeste gevallen is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter 5 keycard?

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u minder gecompliceerde toegang tot het apparaat te geven en draai het systeem met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is voorzien van een ontdooisysteem, voert u de omgekeerde handeling uit om hem opnieuw te bevestigen en te controleren of hij perfect is geplaatst.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector