Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volvo XC60?

Autospiegels zijn een van de essentiële beveiligingskenmerken die u voortdurend moet controleren of ze naar behoren werken, omdat het uw veiligheid is, de veiligheid van andere automobilisten en uw portemonnee omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte zijspiegel heeft. Dit is het geval dat ons vandaag interesseert, je hebt een crash doorstaan, een van je spiegels is kapot en je wilt nu weten hoe een zijspiegel vervangen op uw Volvo XC60? U bent bij ons aan het juiste adres, we zullen alle procedures beschrijven om u te helpen het op de juiste manier te veranderen. Om te beginnen zullen we op deze pagina bekijken wat u aantrekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volvo XC60 vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe verander ik een complete zijspiegel op mijn Volvo XC60?

Laten we beginnen, we beginnen dit artikel met het deel dat u waarschijnlijk het meest interesseert, hoe verander ik een zijspiegel op mijn Volvo XC60? Deze procedure is vrij eenvoudig en u moet bekwaam zijn om het zelf te doen met een minimale hoeveelheid gereedschap. U hoeft alleen de plastic afdekking in het interieur van uw auto te verwijderen, deze wordt meestal op de deur geklikt. Zorg er bij elektrische spiegels voor dat u de stroomconnector loskoppelt die u achter de kap ziet. Ten slotte moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, in het algemeen zijn er drie, een eenvoudige schroevendraaier zou prima moeten werken om deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volvo XC60 te voltooien. Zorg ervoor dat de spiegel bij het losdraaien van de laatste schroef aan de buitenkant van uw auto blijft, zodat deze er niet uit valt. Om tot slot uw nieuwe zijspiegel te installeren, hoeft u alleen maar de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, hem weer vast te schroeven, de elektriciteit opnieuw aan te sluiten als deze elektrisch is en om af te sluiten de plastic kap terugplaatsen. Dat is het, u hebt net ontdekt hoe u de zijspiegel van uw Volvo XC60 kunt vervangen, u weet nu dat het niet zo ingewikkeld was.

Weiterlesen:
Hoe koplampen reinigen op Volvo XC60?

Hoe verander je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volvo XC60?

Als u alleen het raam van de zijspiegel van uw Volvo XC60 wilt veranderen, moet u in eerste instantie het type vergrendeling van uw spiegel identificeren. Om dit te bereiken, is de meest basale techniek het uitchecken van het bevestigingssysteem op het vervangende glas.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volvo XC60 wilt vervangen en er wordt gebruikgemaakt van een tand- en groefsysteem, dan heeft u geluk: dit is het minst moeilijke systeem om op te stijgen. Het enige wat u hoeft te doen is een plastic ding te gebruiken om het raam «met geweld» te verwijderen.
 • Om het weer op zijn plaats te zetten, doet u hetzelfde en drukt u het met kracht terug op zijn plaats. Verplaats het om te controleren of het perfect is geïnstalleerd.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit sluitsysteem, om het zijspiegelglas van uw Volvo XC60 te vervangen, moet u de borgveer identificeren, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven, demonteer het.
  • Zorg ervoor dat u de veer behoudt, want het is mogelijk dat u deze niet bij uw nieuwe raam hebt geleverd, vervang deze in uw nieuwe raam, haal de oude uit elkaar en let op de elektrische kabels in het geval van een ontdooisysteem

.

 • Blijf bij de positioneringsgeleider (inkeping) en duw deze voorzichtig in de behuizing om hem niet te breken. Onderzoek of het goed is geïnstalleerd door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • De positie van de te verwisselen draaiplaat van het raam vindt u op de zijspiegel van uw Volvo XC60, meestal is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Hoe de luidsprekers op de Volvo XC60 veranderen?

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u minder gecompliceerde toegang tot het apparaat te geven en draai het systeem met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is gebouwd met een ontdooisysteem, voer dan het omgekeerde proces uit om hem opnieuw te bevestigen en controleer of hij perfect is bevestigd.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC60 in de categorie Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector