Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel op mijn Volvo XC90?

Autospiegels zijn een van de meest essentiële veiligheidsvoorzieningen waarvan u altijd zeker moet zijn dat ze correct werken, omdat het uw veiligheid is, de veiligheid van andere automobilisten en uw financiën omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte zijspiegel heeft. Dit is de omstandigheid die ons interesseert op deze pagina, u heeft een crash gehad, een van uw zijspiegels is beschadigd en u vraagt ​​zich nu af hoe een zijspiegel vervangen op uw Volvo XC90? U bent op de beste plek, we zullen alle richtlijnen uitlichten om u te helpen deze op de juiste manier te veranderen. Om te beginnen kijken we naar wat u hier aantrekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volvo XC90 vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe verander ik een complete zijspiegel op mijn Volvo XC90?

Laten we gaan, we beginnen deze gids met het deel dat u zeker het meest interesseert, hoe verander ik een zijspiegel op mijn Volvo XC90? Dit proces is vrij eenvoudig en u moet bekwaam zijn om het zelf te doen met een minimum aan gereedschap. U hoeft alleen maar de plastic afdekking in het interieur van uw auto te verwijderen, deze zit meestal op de deur geklemd. Denk eraan om bij elektrische spiegels de stroomconnector los te koppelen die u aan de achterkant van de kap ziet. Eindelijk moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, meestal zijn dat er drie, een simpele schroevendraaier zou voldoende moeten zijn om deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volvo XC90 te doorstaan. Zorg ervoor dat u de spiegel aan de buitenkant van uw voertuig houdt wanneer u de laatste schroef losdraait, zodat deze er niet uit valt. Om uiteindelijk uw nieuwe zijspiegel te installeren, hoeft u alleen maar de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, hem weer vast te schroeven, de elektriciteit opnieuw aan te sluiten als deze elektrisch is en om het plastic kapje af te maken. Dat is alles, u heeft net ontdekt hoe u de zijspiegel van uw Volvo XC90 vervangt, u ziet dat het niet zo moeilijk was om te doen.

Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op de Volvo XC90?

Hoe verander je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volvo XC90?

Als u alleen het raam van de zijspiegel van uw Volvo XC90 hoeft te veranderen, moet u in eerste instantie het type vergrendeling van uw spiegel bepalen. Om dit te doen, is de snelste strategie om het bevestigingssysteem op het vervangende glas te bekijken.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volvo XC90 moet vervangen en er wordt gebruik gemaakt van een tand- en groefsysteem, dan heeft u het geluk dat dit de eenvoudigste eenheid is om te verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is een plastic ding te gebruiken om het raam «met geweld» te verwijderen.
 • Om hem weer op zijn plaats te zetten, doet u hetzelfde en drukt u hem met kracht terug op zijn plaats. Verplaats het om te controleren of het perfect is geïnstalleerd.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit vergrendelingssysteem, om het zijspiegelglas van uw Volvo XC90 te vervangen, moet u de vergrendelingsveer vinden, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven, het demonteren.
  • Zorg ervoor dat u de veer behoudt, want het is mogelijk dat u deze niet bij uw nieuwe raam hebt geleverd, verander deze in uw nieuwe raam, haal de oude uit elkaar en let op de elektrische kabels in het geval van een ontdooisysteem

.

 • Ga mee met de positioneringsgeleider (inkeping) en duw deze voorzichtig in de behuizing om hem niet te breken. Onderzoek of het goed is geïnstalleerd door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • Op de zijspiegel van uw Volvo XC90 kunt u de positie van de draaiplaat van het te veranderen raam blootleggen, meestal is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Stoel zit vast Volvo XC90 in positie

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u minder moeilijk toegang te geven tot het apparaat en draai het apparaat met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is gebouwd met een ontdooisysteem, voert u de omgekeerde bewerking uit om hem opnieuw te bevestigen en te controleren of hij perfect is bevestigd.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo XC90, aarzel dan niet om onze Volvo XC90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector