Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik de zijspiegel van mijn Volkswagen Polo?

Autospiegels zijn een van de meest essentiële beveiligingsfuncties waarvan u altijd moet zorgen dat ze goed werken, omdat het uw veiligheid is, de veiligheid van andere bestuurders en uw budget, omdat u een boete kunt krijgen als u een defecte spiegel heeft. Dit is het geval waar we ons vandaag op zullen concentreren, u heeft een aanrijding gehad, een van uw zijspiegels is kapot en u vraagt ​​zich nu af hoe verander je een zijspiegel op je Volkswagen Polo? U bent bij ons aan het juiste adres, we leggen u alle richtlijnen uit om u te helpen deze op de juiste manier te vervangen. Om te beginnen bekijken we op deze pagina wat u aantrekt, hoe u een complete zijspiegel van uw Volkswagen Polo vervangt en vervolgens hoe u alleen het spiegelglas vervangt.

Hoe vervang ik een complete zijspiegel op mijn Volkswagen Polo?

Laten we beginnen, we beginnen dit artikel met het deel dat u zeker het meest aangaat, hoe vervang ik een zijspiegel op mijn Volkswagen Polo? Deze bewerking is vrij eenvoudig en u zou het zelf moeten kunnen doen met een minimum aan gereedschap. U hoeft alleen maar de plastic afdekking in het interieur van uw auto te verwijderen, deze zit over het algemeen op de deur vastgeklikt. Zorg er bij elektrische spiegels voor dat u de stroomconnector loskoppelt die u achter de kap ziet. Ten slotte moet u de schroeven losdraaien waarmee de spiegel vastzit, meestal zijn het er drie, een eenvoudige schroevendraaier zou voldoende moeten zijn om deze stap van het vervangen van de zijspiegel van uw Volkswagen Polo te voltooien. Zorg ervoor dat de spiegel bij het losdraaien van de laatste schroef aan de buitenkant van uw voertuig blijft, zodat deze er niet uit valt. Om tot slot uw nieuwe zijspiegel te installeren, hoeft u alleen maar de nieuwe in de 3 schroefassen te plaatsen, hem weer vast te schroeven, de elektriciteit opnieuw aan te sluiten als deze elektrisch is en om de plastic afdekking opnieuw te plaatsen. Dat is het, u hebt zojuist geleerd hoe u de zijspiegel van uw Volkswagen Polo moet vervangen, u weet nu dat het niet zo moeilijk was om te doen.

Weiterlesen:
Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 4 ?

Hoe vervang je gewoon het raam van de zijspiegel van mijn Volkswagen Polo?

Als u alleen het raam van de zijspiegel van uw Volkswagen Polo hoeft te vervangen, moet u eerst het type vergrendeling van uw spiegel ontdekken. Om dit te bereiken, is de minst gecompliceerde aanpak om het bevestigingssysteem op het vervangende glas te bekijken.

Zijspiegelglas vervangen: tongvast glas

 • Als u het zijspiegelglas van uw Volkswagen Polo moet vervangen en er wordt gebruik gemaakt van een tand- en groefsysteem, dan heeft u geluk: dit is de gemakkelijkste eenheid om op te stijgen. Het enige wat u hoeft te doen is een plastic voorwerp te gebruiken om het raam “met geweld” te verwijderen.
 • Om het te verplaatsen, doet u hetzelfde en duwt u het met kracht terug op zijn plaats. Verplaats het om te controleren of het perfect is geïnstalleerd.

Zijspiegelglas vervangen: metalen veervergrendelingsglas

  • Met dit sluitsysteem, om het zijspiegelglas van uw Volkswagen Polo te vervangen, moet u de borgveer lokaliseren, het glas in de tegenovergestelde richting draaien om u toegang te geven, het demonteren.
  • Zorg ervoor dat u de veer behoudt, want het is mogelijk dat u deze niet heeft voorzien van uw nieuwe raam, verander het in uw nieuwe raam, haal de oude uit elkaar en let op de elektrische kabels in het geval van een ontdooisysteem

.

 • Ga mee met de positioneringsgeleider (inkeping) en duw deze voorzichtig in de behuizing om hem niet te breken. Onderzoek of het goed is geïnstalleerd door het te verplaatsen.

Zijspiegelglas vervangen: draaibaar vergrendelingsglas

  • Op de zijspiegel van uw Volkswagen Polo kunt u de positie van de draaiplaat van het te veranderen raam blootleggen, in de meeste gevallen is het onderaan achter het raam
Weiterlesen:
Hoe het stadslicht van mijn Volkswagen Polo 3 vervangen?

.

 • Draai het glas in de tegenovergestelde richting om u minder moeilijk toegang te geven tot het apparaat en draai het mechanisme met een schroevendraaier.
 • Als uw spiegel is uitgerust met een ontdooisysteem, voer dan de omgekeerde procedure uit om hem opnieuw te bevestigen en controleer of hij perfect is bevestigd.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo in de categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector