Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Volkswagen Jetta?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te vermijden, het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat uw koplamplampen constant werken. Gloeilampen zijn inderdaad slijtende onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt hoe de lamp van mijn Volkswagen Jetta-parkeerlicht te vervangen, hebben we deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen bij dit proces zonder iemand in dienst te nemen en niet naar uw reparatiewerkplaats te hoeven gaan. In een eerste deel bekijken we hoe u het dagrijlicht voorin van uw motorvoertuig kunt vervangen en in een tweede deel hoe u het dagrijlicht achter kunt vervangen.

Hoe verwissel ik de voorste parkeerlamp van mijn Volkswagen Jetta?

We beginnen dit artikel met ter vervanging van de dagrijverlichting van uw Volkswagen Jetta, Houd er rekening mee dat het volgens het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig mogelijk niet helemaal dezelfde techniek is om te gebruiken. Ongeacht of de positie van uw lamp al dan niet verandert, de toegang kan min of meer complex zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste techniek zullen we uitvoeren lampwisseling van uw dagrijlicht zonder de koplamp van uw Volkswagen Jetta te verwijderen. Hoewel deze methode de meest elementaire is, is het niet gegarandeerd dat u dit probleemloos in uw auto kunt doen. Inderdaad, afhankelijk van de opties en het jaar, is er bij sommige versies niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te verwisselen. Dit zijn de twee verschillende manieren om de lamp van het voorste parkeerlicht van uw Volkswagen Jetta te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste strategie, u gaat gewoon door de motorkap van uw auto om direct toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is het meest rationele proces, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, meestal vanwege secundaire onderdelen die uw toegang belemmeren. Om dit te bereiken, volgen hier de basisstappen. Koppel eerst, terwijl de motor is uitgeschakeld, de polen van uw accu los om kortsluiting of gevaar voor elektrocutie te voorkomen. Zodra deze fase is voltooid, hebt u toegang tot de achterkant van uw koplamp nodig om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Jetta te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dit geval moet u de beschermkap van de lamp op uw koplamp openen (in de meeste gevallen werkt ¼), en dan moet u de lampfitting uit zijn positie halen. Om dit te bereiken, trekt u voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen). Eindelijk, zodra de socket uit is, kunt u de lamp van uw parkeerlichten verwisselen, waarbij u voorzichtig bent om de draden niet te beschadigen en een doek te gebruiken om te voorkomen je nieuwe lamp vuil maken. Eenmaal voltooid, monteert u de montage opnieuw, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u op pad gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede oplossing, u kunt de koplamp van uw Volkswagen Jetta verwijderen als blijkt dat de toegang via het motorblok te ingewikkeld lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen uw motorkap te openen, het voorste rooster eruit te halen met slechts een paar torx-schroeven en vervolgens de koplamp in kwestie te verwijderen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u alleen maar dezelfde methodologie te volgen als in het vorige deel om de voorste dagrijlichtlamp van uw Volkswagen Jetta te vervangen
Weiterlesen:
Waar is de starter op Volkswagen Jetta?

.

Hoe de achterlichtlamp van uw Volkswagen Jetta te vervangen

Tot slot, als dat nodig is Vervang de achterlicht van uw Volkswagen Jetta de methodologie is eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw nieuwe parkeerlichtlamp in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer correct werken voordat u weer vertrekt en klaar bent. Als u de mistlamp van uw Volkswagen Jetta wilt vervangen, lees dan ons speciale document om te ontdekken hoe u dit moet doen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Jetta wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Jetta.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector