Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Volkswagen Passat?

Ongeacht of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd functioneel zijn. Gloeilampen zijn inderdaad aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. U bent hier waarschijnlijk omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt over… hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Passat-parkeerlicht, hebben we de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw motormonteur te gaan. In een eerste stap bekijken we hoe u het voorste dagrijlicht van uw auto vervangt en in een tweede deel hoe u het achterste dagrijlicht vervangt.

Hoe de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Passat vervangen?

We beginnen met deze inhoudspagina het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Passat, Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, misschien niet helemaal dezelfde oplossing is om te gebruiken. Of de locatie van uw lamp nu wel of niet verandert, de toegang kan meer of minder uitdagend zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste oplossing, we zullen de gloeilamp vervangen van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Passat kwijt te raken. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is het niet gegarandeerd dat u het zonder problemen op uw auto kunt doen. Afhankelijk van de opties en het bouwjaar is er op sommige modellen inderdaad niet genoeg ruimte om de lamp op die manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende technieken om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Passat te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste oplossing, u gaat alleen door de motorkap van uw auto om direct toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest rationele benadering, maar het is niet altijd gemakkelijk om te doen, meestal vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit te doen, volgen hier de stappen die u moet uitvoeren. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Nu deze stap is uitgevoerd, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampeenheid om de dagrijlichtlamp op uw Volkswagen Passat te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dit geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet meestal het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn gebied verwijderen. Om dit te doen, trekt u voorzichtig aan het stopcontact en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen), als het stopcontact eenmaal uit is, kunt u de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, heel voorzichtig om de draden niet te beschadigen en gebruik een doek om te voorkomen dat uw nieuwe lamp vervuilen. Als u klaar bent, zet u het geheel weer in elkaar, sluit u uw accu weer aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede alternatief: u kunt de koplamp van uw Volkswagen Passat verwijderen voor het geval dat de toegang via het motorblok te moeilijk lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp te verwijderen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u zich alleen aan dezelfde techniek te houden als in het vorige deel om de voorste dagrijverlichting van uw Volkswagen Passat te vervangen
Weiterlesen:
Hoe kan ik een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Passat repareren?

.

Hoe de achterlichtlamp van uw Volkswagen Passat . vervangen

Tot slot, als dat nodig is vervang het achterlicht van uw Volkswagen Passat de aanpak is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende richtlijnen om je aan te houden zodat je deze lamp kunt verwisselen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw gloednieuwe parkeerlicht in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer vertrekt en u bent klaar. Als u de mistlamp op uw Volkswagen Passat wilt vervangen, lees dan de inhoud van ons speciale artikel om erachter te komen hoe u dit moet doen.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Passat nodig hebt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector