Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het parkeerlicht van mijn Volkswagen Polo?

Of het nu gaat om uw persoonlijke veiligheid, technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang dat uw koplamplampen altijd functioneel zijn. Gloeilampen zijn inderdaad slijtende onderdelen die na verloop van tijd ongetwijfeld zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier vrijwel zeker omdat een van je positielampen is doorgebrand en je erover nadenkt hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Polo-parkeerlicht, we hebben deze inhoudspagina gemaakt om u te helpen deze operatie uit te voeren zonder iemand in dienst te nemen en niet naar uw automonteur te hoeven gaan. In een eerste stap bekijken we hoe u het dagrijlicht voorin van uw auto vervangt en in een tweede stap hoe u het dagrijlicht achter kunt vervangen.

Hoe kan ik de voorste parkeerlamp van mijn Volkswagen Polo vervangen?

We beginnen deze inhoud met het vervangen van de dagrijverlichting van uw Volkswagen Polo, Houd er rekening mee dat het volgens het jaar en de afwerking van uw auto mogelijk niet helemaal dezelfde methode is om te gebruiken. Ongeacht of de locatie van uw lamp niet verandert, de toegang kan min of meer problematisch zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste methode, we zullen de lampwissel van uw dagrijlicht zonder de koplamp van uw Volkswagen Polo te verwijderen. Hoewel dit proces het eenvoudigst is, is het niet zeker dat u het zonder problemen op uw motorvoertuig kunt uitvoeren. Inderdaad, afhankelijk van de versies en het jaar, zal er bij sommige versies niet genoeg ruimte zijn om de lamp hierdoor te vervangen. Dit zijn de twee verschillende oplossingen om de lamp van het parkeerlicht voor van uw Volkswagen Polo te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste benadering, u gaat alleen door de motorkap van uw motorvoertuig om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest verstandige oplossing, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, soms vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang belemmeren. Om dit te doen, volgen hier de basisstappen die moeten worden uitgevoerd. Koppel eerst, terwijl de motor is uitgeschakeld, de polen van de accu los om kortsluiting of gevaar voor elektrocutie te voorkomen. Nu deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Polo te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dit geval moet u de beschermkap van de lamp op uw koplamp openen (in de meeste gevallen werkt ¼), en dan moet u de lampfitting van de locatie verwijderen. Trek hiervoor voorzichtig aan het stopcontact en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen). Als het stopcontact uit is, kunt u de lamp van uw parkeerlichten vervangen, waarbij u voorzichtig bent om de draden niet te beschadigen en een doek te gebruiken om vervuiling te voorkomen je nieuwe lamp. Als u klaar bent, zet u de montage weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u op pad gaat.
  • Door het dradenkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede oplossing, u kunt de koplamp van uw Volkswagen Polo verwijderen als de toegang via het motorblok te uitdagend lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen uw motorkap te openen, het voorste rooster los te nemen met slechts een paar torx-schroeven en vervolgens de betreffende koplamp af te doen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u alleen maar dezelfde methode te volgen als in het vorige deel om de voorste dagrijlichtlamp van uw Volkswagen Polo te vervangen
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Polo 3 ?

.

Zo vervangt u de achterlicht van uw Volkswagen Polo

Tot slot, als dat nodig is verwissel de achterlicht van uw Volkswagen Polo de methode is eenvoudiger, hier zijn de verschillende richtlijnen waaraan u zich moet houden om deze lamp te kunnen vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Steek uw gloednieuwe parkeerlicht in de koplamp van uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer correct werken voordat u weer op pad gaat en klaar bent. Als u de mistlamp van uw Volkswagen Polo wilt vervangen, lees dan onze specifieke artikelinhoud om te zien hoe u dit moet doen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Polo in de categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector