Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het stadslicht van mijn Volkswagen Transporter 4?

Ongeacht of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is belangrijk en essentieel om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier vrijwel zeker omdat een van je positielampen is doorgebrand en je denkt aan hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Transporter 4 stadslicht, hebben we de inhoud van dit artikel gemaakt om u te helpen deze bewerking zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw monteur te gaan. In een eerste deel bekijken we hoe u het voorste dagrijlicht van uw motorvoertuig kunt vervangen en in een tweede deel hoe u het achterste dagrijlicht vervangt.

Hoe de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Transporter 4 vervangen?

We beginnen deze inhoud met het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Transporter 4, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig, het misschien niet helemaal dezelfde oplossing is om te gebruiken. In werkelijkheid, of de locatie van uw lamp niet verandert, kan de toegang min of meer complex zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste oplossing, we zullen de lampwissel van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Transporter 4 te verwijderen. Hoewel deze aanpak de meest elementaire is, is het niet gegarandeerd dat u dit zonder problemen op uw auto kunt doen. In werkelijkheid is er, afhankelijk van de opties en het bouwjaar, bij sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende oplossingen om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Transporter 4 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste strategie, je gaat gewoon door de motorkap van je auto om direct toegang te krijgen tot je koplampunit. Dit is de meest logische oplossing, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, meestal vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit te doen, zijn hier de richtlijnen om uit te voeren. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Zodra deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Transporter 4 te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In zo’n geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet meestal het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn positie halen. Trek hiervoor voorzichtig aan de fitting en niet aan de draden (u loopt het risico ze te beschadigen), nu de fitting uit is, kunt u eindelijk de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, let erop dat u de draden niet beschadigt en gebruik een doek om vermijd vervuiling van uw nieuwe lamp. Als u klaar bent, zet u het systeem weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het dradenkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Ten tweede kunt u de koplamp van uw Volkswagen Transporter 4 verwijderen als de toegang via het motorblok te moeilijk lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp eruit te halen. Zodra deze acties zijn uitgevoerd, hoeft u zich alleen maar aan dezelfde methode te houden als in het vorige deel om de voorste dagrijlichtlamp van uw Volkswagen Transporter 4 te vervangen
Weiterlesen:
Motorkap zit vast op mijn Volkswagen Transporter 4, wat kan ik doen?

.

Hoe vervang je het achterlicht van je Volkswagen Transporter 4

Eindelijk, als je dat wilt vervang het achterlicht van uw Volkswagen Transporter 4 de methode is minder moeilijk, hier zijn de verschillende richtlijnen om je aan te houden zodat je deze lamp kunt verwisselen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw nieuwe parkeerlichtlamp in de koplampassemblage van uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer correct werken voordat u weer vertrekt en u bent klaar. Als u de lamp van het mistlicht op uw Volkswagen Transporter 4 wilt vervangen, raadpleeg dan ons specifieke document om te zien hoe u dit moet doen.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 4 in de categorie Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector