Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het stadslicht van mijn Volkswagen Transporter 5?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is van fundamenteel belang ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. Gloeilampen zijn in feite slijtende onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en daarom moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je positielampen is doorgebrand en je vraagt ​​je af hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Transporter 5 stadslicht, we hebben deze inhoud gemaakt om u te helpen dit proces zelf uit te voeren en u hoeft niet naar uw automonteur te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het vervangen van het voorste dagrijlicht van uw motorvoertuig en in een tweede deel hoe u het achterste dagrijlicht kunt vervangen.

Hoe kan ik de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Transporter 5 vervangen?

We beginnen deze inhoudspagina met het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Transporter 5, onthoud dat op basis van het jaar en de afwerking van uw motorvoertuig het misschien niet helemaal dezelfde benadering is om te gebruiken. Zelfs als de locatie van uw lamp niet verandert, kan de toegang zelfs meer of minder gecompliceerd zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste benadering, we zullen de lampwissel van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Transporter 5 te verwijderen. Hoewel deze techniek de meest elementaire is, is het niet zeker dat u dit zonder belemmeringen op uw voertuig kunt doen. Op basis van de opties en het jaar is er op sommige modellen zelfs niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende oplossingen om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Transporter 5 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste oplossing, u gaat gewoon door de motorkap van uw voertuig om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest rationele oplossing, maar het is niet altijd gemakkelijk te realiseren, meestal vanwege secundaire auto-onderdelen die uw toegang blokkeren. Om dit te bereiken, volgen hier de te volgen stappen. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Zodra deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampunit om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Transporter 5 te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In dit geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet over het algemeen het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn positie verwijderen. Om dit te bereiken, trekt u voorzichtig aan het stopcontact en niet aan de draden (u loopt het risico ze te beschadigen), eindelijk, nu het stopcontact uit is, kunt u de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, wees voorzichtig dat u de draden niet beschadigt en gebruik een doek om te voorkomen dat uw nieuwe lamp vervuilen. Eenmaal voltooid, zet u de set-up weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het dradenkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede optie, u kunt de koplamp van uw Volkswagen Transporter 5 verwijderen als de toegang via het motorblok te belemmerd lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, het frontrooster te verwijderen dat met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp te verwijderen. Zodra deze acties zijn voltooid, hoeft u zich alleen maar aan dezelfde methode te houden als in het vorige deel om de voorste dagrijverlichting van uw Volkswagen Transporter 5 te vervangen
Weiterlesen:
Hoe de startonderbreker Volkswagen Transporter 4 uitschakelen?

.

Hoe u het achterlicht van uw Volkswagen Transporter 5 . vervangt

Om af te maken, als je dat wilt vervang het achterlicht van uw Volkswagen Transporter 5 de methode is minder moeilijk, hier zijn de verschillende basisstappen die u moet volgen om u in staat te stellen deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw gloednieuwe parkeerlicht in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer wegrijdt en u bent klaar. Als u de mistlamp op uw Volkswagen Transporter 5 wilt vervangen, blader dan door onze specifieke inhoud om erachter te komen hoe u dit moet doen.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector