Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verander ik het stadslicht van mijn Volkswagen Transporter 6?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te vermijden, het is belangrijk en essentieel om ervoor te zorgen dat uw koplampen constant functioneel zijn. In feite zijn lampen slijtdelen die na verloop van tijd zeker zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden verwisseld. U bent hier waarschijnlijk omdat een van uw positielampen is doorgebrand en u zich zorgen maakt over… hoe vervang ik de lamp van mijn Volkswagen Transporter 6 stadslicht, hebben we de inhoud van dit artikel geschreven om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw reparatiewerkplaats te gaan. In een eerste stap zullen we kijken naar het vervangen van de voorste dagrijlichtlamp van uw auto en in een tweede deel hoe u de achterste dagrijlicht vervangt.

Hoe de voorste stadslichtlamp van mijn Volkswagen Transporter 6 vervangen?

We beginnen dit artikel met het vervangen van de dagrijverlichting voor van uw Volkswagen Transporter 6, Houd er rekening mee dat het op basis van het jaar en de afwerking van uw auto misschien niet helemaal dezelfde methode is om te gebruiken. Ongeacht of de positie van uw lamp niet verandert, de toegang kan min of meer ingewikkeld zijn op basis van de kenmerken van uw auto.

Eerste methodologie, we zullen de gloeilamp vervangen van uw dagrijverlichting zonder de koplamp van uw Volkswagen Transporter 6 te demonteren. Hoewel deze methode de meest elementaire is, is het niet gegarandeerd dat u deze zonder bezwaren op uw motorvoertuig kunt uitvoeren. Sterker nog, afhankelijk van de opties en het bouwjaar is er bij sommige versies niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende methoden om de gloeilamp van het voorste stadslicht van uw Volkswagen Transporter 6 te vervangen:.

  • Door de motorkap van uw auto gaan: Eerste techniek, u gaat alleen door de motorkap van uw motorvoertuig om toegang te krijgen tot uw koplampunit. Dit is de meest logische methode, maar is niet altijd eenvoudig te realiseren, soms vanwege secundaire onderdelen die uw toegang belemmeren. Om dit te bereiken, volgen hier de eenvoudige stappen om uit te voeren. Koppel eerst, met de motor uit, de polen van uw accu los om kortsluiting of het risico op elektrocutie te voorkomen. Nu deze fase is voltooid, moet u toegang krijgen tot de achterkant van uw koplampeenheid om de dagrijverlichting op uw Volkswagen Transporter 6 te vervangen. Mogelijk moet u de batterij verwijderen om gemakkelijker toegang te krijgen. In zo’n geval moet u de lampbeschermkap op uw koplamp openen (¼ doet meestal het werk), daarna moet u de lampfitting uit zijn gebied verwijderen. Om dit te bereiken, trekt u voorzichtig aan het stopcontact en niet aan de draden (u riskeert ze te beschadigen). Als het stopcontact eenmaal uit is, kunt u eindelijk de gloeilamp van uw parkeerlicht vervangen, waakzaam om de draden niet te beschadigen en gebruik een doek om te voorkomen dat uw nieuwe lamp vervuilen. Als u klaar bent, zet u het geheel weer in elkaar, sluit u uw batterij opnieuw aan en voert u een controletest uit voordat u de weg op gaat.
  • Door het draadkruis en de koplamp te verwijderen:
  • Tweede optie: u kunt de koplamp van uw Volkswagen Transporter 6 verwijderen als de toegang via het motorblok te moeilijk lijkt. Om dit te doen, hoeft u alleen maar uw motorkap te openen, de voorgrill te verwijderen die met slechts een paar torx-schroeven wordt vastgehouden en vervolgens de betreffende koplamp eruit te halen. Zodra deze stappen zijn voltooid, hoeft u alleen maar dezelfde methode te volgen als in het vorige deel om de voorste dagrijverlichting van uw Volkswagen Transporter 6 te vervangen
Weiterlesen:
Hoe een vergrendelde sleutel op mijn Volkswagen Transporter 5 te repareren?

.

Hoe vervang je het achterlicht van je Volkswagen Transporter 6

Tot slot, als dat nodig is vervang het achterlicht van uw Volkswagen Transporter 6 het proces is minder moeilijk, hier zijn de verschillende acties die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Koppel uw batterij los
  • Haal de vloerplanken uit de kofferbak.
  • Schroef de achtercover van de koplampunit los van uw auto.
  • Nadat u de gloeilamp van de achterlichten op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande gloeilamp.
  • Plaats uw gloednieuwe parkeerlicht in de koplamp op uw auto
  • Zet het geheel weer in elkaar.

Controleer of uw parkeerlichten weer goed werken voordat u weer wegrijdt en u bent klaar. Als u de lamp van de mistlamp op uw Volkswagen Transporter 6 wilt vervangen, lees dan ons specifieke artikel om te zien hoe u dit moet doen.

Voor meer tips over de Volkswagen Transporter 6, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector