Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Passat 7 keycard?

We hebben deze website speciaal bedoeld om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. In dit artikel gaan we een probleem zien dat misschien klein lijkt, maar dat al snel frustrerend wordt als het niet wordt opgelost. Sterker nog, we gaan je helpen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Passat 7 kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Volkswagen Passat 7 vervangen?, en ten slotte, welke batterij past bij de kaart van uw Volkswagen Passat 7.

Hoe werkt de keycard van uw Volkswagen Passat 7?

Voordat we beschrijven hoe u de batterijen van uw Volkswagen Passat 7 handsfree-kaart vervangt, leggen we u meteen uit hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds een paar jaar houden autofabrikanten zich met dit probleem bezig. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën behoren belangrijke problemen snel tot het verleden! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart voorstellen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Volkswagen Passat 7 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart in de buurt van uw auto is

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volkswagen Passat 7 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Hoe stel je de mistlampen op Volkswagen Passat 8 af?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volkswagen Passat 7?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe de batterij van de sleutelkaart van een Volkswagen Passat 7 vervangen? In feite vereist deze draadloze technologie energie om te functioneren. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kun je dit met de hand doen. Wat betreft het contact, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volkswagen Passat 7:

 • Druk op de knop onderaan en trek daarbij de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de gebruikte batterij uit de kaart te halen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het direct, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke categorie batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Volkswagen Passat 7?

  Tot slot, om onze artikelinhoud af te sluiten, zullen we u helpen kies het type kaartbatterij van uw Volkswagen Passat 7. Ze zien er allemaal erg identiek uit en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volkswagen Passat 7, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Indien u wellicht nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Passat 7, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 7 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Tankdop vast op mijn Volkswagen Passat, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector