Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Passat 8 keycard?

We hebben deze website speciaal bedoeld om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. In deze handleiding gaan we kijken naar een probleem dat misschien onbelangrijk lijkt, maar dat vrij snel frustrerend wordt als het niet wordt verholpen. In werkelijkheid gaan we je helpen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Passat 8 kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe vervang je de batterij van de kaart van je Volkswagen Passat 8?, en tot slot, welke batterij past bij de kaart van uw Volkswagen Passat 8.

Hoe werkt de sleutelkaart van uw Volkswagen Passat 8?

Voordat we demonstreren hoe je de batterijen in je Volkswagen Passat 8 handsfree-kaart vervangt, zullen we vrij snel beschrijven hoe het werkt en welke voordelen het je zal opleveren. Wie heeft er geen problemen gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds enkele jaren houden autoproducenten zich met deze kwestie bezig. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen behoren belangrijke problemen vrij snel tot het verleden! We laten u nu de productkenmerken en de werking van uw autosleutelkaart zien:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Volkswagen Passat 8 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart in de buurt van uw auto is

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volkswagen Passat 8 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Hoe het interieurfilter van mijn Volkswagen Passat 7 vervangen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volkswagen Passat 8?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Volkswagen Passat 8? In feite vereist deze draadloze technologie energie om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kunt u dit met de hand doen. Wat betreft het contact, het enige wat je hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, ook zonder batterij, deze heeft een chip waarmee je auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volkswagen Passat 8:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Volkswagen Passat 8?

  Eindelijk, om de inhoud van ons artikel af te maken, zullen we u helpen selecteer het type kaartbatterij van uw Volkswagen Passat 8. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de goede te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volkswagen Passat 8, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Voor meer tips over de Volkswagen Passat 8, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 8.

Weiterlesen:
Hoe een olielek op mijn Volkswagen Passat 8 op te lossen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector