Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 2 keycard?

Wij zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die bij het gebruik van uw auto komen kijken. Vandaag gaan we een probleem bekijken dat misschien onbelangrijk lijkt, maar dat vrij snel vervelend blijkt te zijn als het niet wordt gerepareerd. Inderdaad, we gaan je helpen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 2 kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Volkswagen Touran 2 vervangen?, en tot slot, wat is de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Volkswagen Touran 2.

Hoe werkt de sleutelkaart van uw Volkswagen Touran 2?

Voordat we je leren hoe je de batterijen in je Volkswagen Touran 2 handsfree-kaart vervangt, leggen we je meteen uit hoe het werkt en welke voordelen het biedt. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds een paar jaar onderzoeken autofabrikanten dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën behoren belangrijke problemen snel tot het verleden! We laten u nu de kenmerken en werking van uw autosleutelkaart zien:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Volkswagen Touran 2 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart dicht bij uw auto is

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volkswagen Touran 2 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Touran 3 ?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volkswagen Touran 2?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Volkswagen Touran 2? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kun je dit met de hand doen. Wat het contact betreft, hoef je alleen maar de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, ook zonder batterij, deze heeft een chip waarmee je auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volkswagen Touran 2:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het direct, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Volkswagen Touran 2?

  Tot slot, om onze artikelinhoud af te sluiten, zullen we u helpen kies het type kaartbatterij van uw Volkswagen Touran 2. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volkswagen Touran 2, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran 2 in de categorie Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Touran
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector