Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 3 keycard?

Wij zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die bij het gebruik van uw auto komen kijken. In deze gids gaan we een probleem ontdekken dat misschien klein lijkt, maar dat vrij snel hinderlijk wordt als het niet wordt gecorrigeerd. Inderdaad, we gaan je ondersteunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Touran 3 kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Volkswagen Touran 3 vervangen?, en tot slot, welke batterij past bij de kaart van uw Volkswagen Touran 3.

Hoe werkt de sleutelkaart van uw Volkswagen Touran 3?

Voordat we je leren hoe je de batterijen van je Volkswagen Touran 3 handsfree-kaart vervangt, leggen we je vrij snel uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Wie heeft er geen problemen gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds enkele jaren onderzoeken autoproducenten deze moeilijkheid. Met de komst van nieuwe draadloze systemen zullen belangrijke problemen vrij snel tot de geschiedenis behoren! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart voorstellen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Volkswagen Touran 3 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart naast uw auto ligt

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volkswagen Touran 3 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Remvloeistof lek Volkswagen Touran

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volkswagen Touran 3?

We zullen in dit deel doorgaan naar het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe de batterij van de sleutelkaart van een Volkswagen Touran 3 vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kun je het fysiek doen. Wat betreft het contact, het enige dat u hoeft te doen, is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volkswagen Touran 3:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het direct, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke categorie batterij moet ik gebruiken voor de kaart van mijn Volkswagen Touran 3?

  Eindelijk, om onze korte post af te maken, zullen we je steunen selecteer het type kaartbatterij van uw Volkswagen Touran 3. Ze zien er allemaal erg identiek uit en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volkswagen Touran 3, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 3 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Touran 2 updaten?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector