Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Touran keycard?

We hebben deze website speciaal bedoeld om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. Vandaag gaan we kijken naar een probleem dat misschien onbeduidend lijkt, maar dat al snel vervelend wordt als het niet wordt verholpen. In werkelijkheid gaan we je steunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Touran kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe vervang je de batterij van de kaart van je Volkswagen Touran?, en tot slot, wat is de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Volkswagen Touran.

Hoe werkt de sleutelkaart van uw Volkswagen Touran?

Voordat we u leren hoe u de batterijen in uw Volkswagen Touran handsfree-kaart vervangt, zullen we kort beschrijven hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen problemen gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds een paar jaar onderzoeken automerken dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën behoren belangrijke problemen snel tot het verleden! We gaan u nu de kenmerken en werking van uw autosleutelkaart voorstellen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Volkswagen Touran eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met ondersteuning van een drukknop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volkswagen Touran kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Wanneer remschijven vervangen Volkswagen Touran 3 ?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volkswagen Touran?

We zullen in dit deel doorgaan naar het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Volkswagen Touran? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kunt u dit handmatig doen. Wat betreft het contact, het enige wat je hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, ook zonder batterij, deze heeft een chip waarmee je auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volkswagen Touran:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Volkswagen Touran?

  Eindelijk, om de inhoud van ons artikel af te sluiten, zullen we u ondersteunen selecteer het type kaartbatterij van uw Volkswagen Touran. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volkswagen Touran, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Indien u meer gidsen wenst over de Volkswagen Touran, ga dan naar onze Volkswagen Touran categorie.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Touran, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector