Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter 4 keycard?

Wij zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die bij het gebruik van uw auto komen kijken. In dit artikel gaan we een probleem ontdekken dat misschien klein lijkt, maar dat al snel vervelend blijkt te zijn als het niet wordt gerepareerd. Inderdaad, we gaan je ondersteunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter 4 kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder elektriciteit is uw kaart onbruikbaar. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe vervang je de batterij van de kaart van je Volkswagen Transporter 4?, en tot slot, welke batterij past bij de kaart van uw Volkswagen Transporter 4.

Hoe werkt de keycard van uw Volkswagen Transporter 4?

Voordat we demonstreren hoe u de batterijen in uw Volkswagen Transporter 4 handsfree-kaart vervangt, vatten we snel samen hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen problemen gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds een paar jaar houden automerken zich met dit vraagstuk bezig. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën behoren belangrijke problemen snel tot het verleden! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart onthullen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Volkswagen Transporter 4 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volkswagen Transporter 4 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Transporter 6 te slepen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volkswagen Transporter 4?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in dit document, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Volkswagen Transporter 4? In feite vereist deze draadloze technologie energie om te werken. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kun je het fysiek doen. Wat betreft het contact, het enige dat u hoeft te doen, is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volkswagen Transporter 4:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de lege batterij uit de kaart te halen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het direct, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Volkswagen Transporter 4?

  Ten slotte zullen we u ondersteunen om onze korte post af te maken kies het type kaartbatterij van uw Volkswagen Transporter 4. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volkswagen Transporter 4, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als je meer tutorials over de Volkswagen Transporter 4 wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Hoe de voorste knipperlichtlamp op mijn Volkswagen Transporter 6 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector