Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter 5 keycard?

Wij zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die bij het gebruik van uw auto komen kijken. In de huidige tijd zullen we een probleem zien dat misschien onbelangrijk lijkt, maar dat vrij snel hinderlijk blijkt te zijn als het niet wordt opgelost. In werkelijkheid gaan we je ondersteunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter 5 kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Volkswagen Transporter 5 vervangen?, en ten slotte, wat is de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Volkswagen Transporter 5.

Hoe werkt de keycard van uw Volkswagen Transporter 5?

Voordat we demonstreren hoe u de batterijen van uw Volkswagen Transporter 5 handsfree-kaart vervangt, vatten we meteen samen hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds enkele jaren onderzoeken autofabrikanten dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze oplossingen behoren belangrijke problemen snel tot het verleden! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart voorstellen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Volkswagen Transporter 5 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich in de buurt van uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volkswagen Transporter 5 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Hoeveel kilometers op laag brandstofverbruik met mijn Volkswagen Transporter 6 ?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volkswagen Transporter 5?

We gaan in dit deel verder met het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Volkswagen Transporter 5? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Wanneer de batterijen van uw kaart leeg zijn kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit met de hand doen. Met betrekking tot het contact hoeft u alleen maar de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, ook zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volkswagen Transporter 5:

 • Druk op de knop onderaan en trek daarbij de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het direct, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Volkswagen Transporter 5?

  Tot slot, om ons artikel te beëindigen, zullen we u ondersteunen kies het type kaartbatterij van uw Volkswagen Transporter 5. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de goede te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volkswagen Transporter 5, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter 5 in de categorie Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Hoe activeer ik de automatische vergrendeling van mijn Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector