Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter keycard?

Wij zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die bij het gebruik van uw auto komen kijken. Tegenwoordig gaan we een probleem bekijken dat misschien onbeduidend lijkt, maar dat vrij snel hinderlijk blijkt te zijn als het niet wordt opgelost. In werkelijkheid gaan we je helpen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volkswagen Transporter kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is uw kaart onbruikbaar. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Volkswagen Transporter vervangen?, en tot slot, welke accu past bij de kaart van uw Volkswagen Transporter.

Hoe werkt de keycard van uw Volkswagen Transporter?

Voordat we beschrijven hoe je de batterijen van je Volkswagen Transporter handsfree-kaart vervangt, vatten we vrij snel samen hoe het werkt en welke voordelen het je biedt. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds enkele jaren onderzoeken automerken dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze systemen zullen belangrijke problemen vrij snel tot de geschiedenis behoren! We gaan u nu de productkenmerken en de werking van uw autosleutelkaart demonstreren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de Volkswagen Transporter eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart in de buurt van uw auto is

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volkswagen Transporter kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Hoe zet ik het motorlampje Volkswagen Transporter uit?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volkswagen Transporter?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Volkswagen Transporter? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te kunnen functioneren. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de ingebouwde fysieke sleutel kun je dit handmatig doen. Wat betreft het contact, het enige dat u hoeft te doen, is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volkswagen Transporter:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de gebruikte batterij uit de kaart te halen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Volkswagen Transporter?

  Ten slotte helpen we je om onze korte post te beëindigen kies het type kaartbatterij van uw Volkswagen Transporter. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw Volkswagen Transporter, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Kijk voor meer tips over de Volkswagen Transporter in de categorie Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Schakeltrillingen op Volkswagen Transporter 4 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector