Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn volvo v40 keycard?

We hebben deze website speciaal bedoeld om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. In dit artikel gaan we een probleem ontdekken dat misschien onbeduidend lijkt, maar dat al snel frustrerend wordt als het niet wordt opgelost. Inderdaad, we gaan je ondersteunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn volvo v40-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is uw kaart nutteloos. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe vervang je de batterij van de kaart van je volvo v40?, en tot slot, wat is de batterij die overeenkomt met de kaart van uw volvo v40.

Hoe werkt de keycard van uw volvo v40?

Voordat we u leren hoe u de batterijen van uw volvo v40 handsfree-kaart vervangt, leggen we u vrij snel uit hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen problemen gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds een paar jaar onderzoeken autoleveranciers dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën zullen belangrijke problemen vrij snel tot de geschiedenis behoren! We laten u nu de kenmerken en werking van uw autosleutelkaart zien:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide kunnen worden aangesloten.
 • Hiermee kunt u de volvo v40 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart in de buurt van uw auto is

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met ondersteuning van een drukknop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw volvo v40 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor volvo v40 ?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn volvo v40?

We gaan in dit deel verder met het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een volvo v40? In feite vereist deze draadloze technologie energie om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit met de hand doen. Wat betreft de ontsteking, alles wat je hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee je auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw volvo v40:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de lege batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het automatisch, bij andere moet u 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke batterijcategorie moet ik gebruiken voor de kaart van mijn volvo v40?

  Tot slot, om onze korte post te beëindigen, zullen we je steunen kies het kaartbatterijtype van uw volvo v40. Ze zien er allemaal erg identiek uit en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw volvo v40, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als u nog vragen heeft over de volvo v40, aarzel dan niet om onze volvo v40 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe het remvloeistofpeil van een volvo v40 controleren?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector