Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn volvo v70 keycard?

We hebben deze website speciaal bedoeld om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. In dit artikel gaan we een probleem bekijken dat misschien onbelangrijk lijkt, maar dat al snel hinderlijk blijkt te zijn als het niet wordt opgelost. Inderdaad, we gaan je ondersteunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn volvo v70-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder elektriciteit werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe vervang je de batterij van de kaart van je volvo v70?, en tot slot, wat is de batterij die overeenkomt met de kaart van uw volvo v70.

Hoe werkt de keycard van uw volvo v70?

Voordat we demonstreren hoe u de batterijen in uw volvo v70 handsfree-kaart vervangt, zullen we vrij snel laten zien hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen probleem gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds een paar jaar onderzoeken autoleveranciers dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze systemen behoren belangrijke problemen vrij snel tot het verleden! We gaan u nu de kenmerken en werking van uw autosleutelkaart onthullen:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de volvo v70 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart dicht bij uw auto is

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw volvo v70 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Hoe vergrendel ik een volvo v70 met een lege batterij?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn volvo v70?

We zullen in dit deel doorgaan naar het deel dat u het meest interesseert in de inhoud van dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een volvo v70? In feite vereist deze draadloze technologie energie om te werken. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kun je het fysiek doen. Wat betreft het contact, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw volvo v70:

 • Druk op de knop onderaan en trek daarbij de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de gebruikte batterij uit de kaart te halen

  .

 • Plaats de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn volvo v70?

  Ten slotte zullen we u ondersteunen om onze artikelinhoud af te maken selecteer het kaartbatterijtype van uw volvo v70. Ze zien er allemaal erg identiek uit en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw volvo v70, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als je meer handleidingen over de volvo v70 wilt, ga dan naar onze volvo v70-categorie.

Weiterlesen:
Hoe de voorste richtingaanwijzerlamp op mijn volvo v70 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector