Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn Volvo XC60-sleutelkaart?

We hebben deze website gewijd om u te helpen bij het oplossen van de kleine problemen die u met uw auto kunt tegenkomen. Vandaag zullen we een probleem zien dat misschien onbelangrijk lijkt, maar dat snel frustrerend blijkt te zijn als het niet wordt gecorrigeerd. We gaan je zelfs helpen om het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volvo XC60-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder elektriciteit is uw kaart onbruikbaar. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Volvo XC60 vervangen?, en, eindelijk, de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Volvo XC60.

Hoe werkt de keycard van uw Volvo XC60?

Voordat we u leren hoe u de batterijen van uw Volvo XC60 handsfree kaart vervangt, zullen we u direct beschrijven hoe deze werkt en welke voordelen deze voor u zal opleveren. Wie heeft er geen problemen gehad om hun autosleutels in hun tas of zak te vinden? Autoleveranciers onderzoeken deze moeilijkheid al een paar jaar. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën zullen belangrijke problemen onmiddellijk tot het verleden behoren! We gaan u nu de productkenmerken en werking van uw autosleutelkaart demonstreren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Volvo XC60 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te steken of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich dicht bij uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met de ondersteuning van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw Volvo XC60 kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Prijs remschijf vervangen voor Volvo XC60?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volvo XC60?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in dit artikel, hoe de sleutelkaart batterij van een Volvo XC60 vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw auto niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit met de hand doen. Wat betreft de ontsteking, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volvo XC60:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de lege batterij uit de kaart te halen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het automatisch, bij andere moet u 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik gebruiken voor de kaart van mijn Volvo XC60?

  Tot slot, om ons artikel af te sluiten, zullen we u steunen kies het type kaartbatterij van uw Volvo XC60. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te kiezen. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR accu, wat betreft het nummer van de accu volgens het jaar van uw Volvo XC60, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Wilt u meer tutorials over de Volvo XC60, ga dan naar onze Volvo XC60 categorie.

Weiterlesen:
Volvo XC60 touchscreen werkt niet
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector