Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de batterij van mijn volvo xc70 keycard?

Wij zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die bij het gebruik van uw auto komen kijken. In deze gids gaan we een probleem bekijken dat misschien onbeduidend lijkt, maar dat vrij snel hinderlijk wordt als het niet wordt opgelost. In werkelijkheid gaan we je ondersteunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn volvo xc70-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom werkt uw kaart niet. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe vervang je de batterij van de kaart van je volvo xc70?, en tot slot, welke batterij past bij de kaart van uw volvo xc70.

Hoe werkt de keycard van uw volvo xc70?

Voordat we uitleggen hoe u de batterijen in uw volvo xc70 handsfree-kaart vervangt, zullen we snel beschrijven hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen moeite gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Sinds een paar jaar houden autofabrikanten zich met dit probleem bezig. Met de komst van nieuwe draadloze systemen zullen belangrijke problemen snel tot de geschiedenis behoren! We laten u nu de kenmerken en werking van uw autosleutelkaart zien:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de volvo xc70 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te houden of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart in de buurt van uw auto is

  .

 • Er zijn twee soorten sleutelkaarten, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met ondersteuning van een drukknop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart, zodat u de deur kunt openen en uw volvo xc70 kunt starten als de batterij leeg is.
Weiterlesen:
Injectieprobleem volvo xc70, wat te doen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn volvo xc70?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een volvo xc70? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te werken. Als de batterijen van uw kaart leeg zijn, kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de geïntegreerde fysieke sleutel kunt u dit fysiek doen. Wat betreft het contact, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, zelfs zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw volvo xc70:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke batterijcategorie moet ik gebruiken voor de kaart van mijn volvo xc70?

  Ten slotte zullen we u ondersteunen om onze artikelinhoud te beëindigen selecteer het kaartbatterijtype van uw volvo xc70. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de juiste te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR batterij, met betrekking tot het nummer van de batterij volgens het jaar van uw volvo xc70, kan dit de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Kijk voor meer tips over de volvo xc70 in de categorie volvo xc70.

Weiterlesen:
Hoe start je een volvo xc70?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector