Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Touran 2?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is van cruciaal belang om er zeker van te zijn dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In feite zijn lampen versleten apparaten die voorspelbaar zullen doorbranden naarmate de tijd verstrijkt en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. U bent waarschijnlijk op deze website omdat een van uw achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en u denkt aan: hoe u de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 2 . vervangt, hebben we deze inhoud geschreven om u te leren het alleen te doen zonder naar uw autotechnicus te gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar een doorgebrande gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 2 en in een tweede stap hoe u de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 2 kunt vervangen.

Hoe kom ik erachter of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran 2 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Wanneer u met uw auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Touran 2 te controleren. In feite heeft u over het algemeen haast en zult u waarschijnlijk in uw auto stappen, uw reis maken en onmiddellijk naar beneden zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom van cruciaal belang om wat tijd te besteden aan het in sommige gevallen controleren van de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Touran 2, maar je hebt er niets van gemerkt. Hier zijn de twee eenvoudige oplossingen om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Touran 2 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. In feite is er op elke auto een hoorbare indicator die u waarschuwt voor een achterlicht van richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Touran 2, zult u herkennen dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit betekent dat u dat moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te valideren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Lekkende injector op mijn Volkswagen Touran, wat te doen?

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw dimlicht Volkswagen Touran 2 of uw positielichten op Volkswagen Touran 2, aarzel niet om onze webinhoud te bekijken om u te helpen deze vervanging te realiseren.

De gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Touran 2 . vervangen

Laten we nu naar de belangrijkste stap van dit artikel gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Touran 2 vervangen? Houd er rekening mee dat deze techniek vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg onze specifieke richtlijn als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 2 is. Hier zijn echter de gedetailleerde stappen waaraan u zich moet houden om dit proces correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de opstelling van het achterlicht, verwijdert u het tapijt of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot het achterlicht.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtlamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder in dit artikel hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Touran 2. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, kies het juiste model voor uw auto

    .

  • Plaats uw achterste richtingaanwijzerlamp terug en sluit uw achterlichtblok, controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp goed werkt

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Touran 2, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de airbag op Volkswagen Touran 3 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector