Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Touran 3?

Of het nu voor uw eigen veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is van fundamenteel belang dat uw richtingaanwijzerlampen constant werken. Lampen zijn zeker slijtdelen die voorspelbaar zullen doorbranden naarmate de tijd verstrijkt en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. U bent hoogstwaarschijnlijk op deze website omdat een van uw achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en u vraagt ​​zich af hoe u de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 3 . vervangt, hebben we dit artikel geschreven en gepubliceerd om u te helpen het alleen te doen zonder dat u naar uw autotechnicus hoeft te gaan. Om te beginnen zullen we onderzoeken hoe u een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Touran 3 kunt onderzoeken en in een tweede stap hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Touran 3 kunt vervangen.

Hoe weet ik zeker of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van uw Volkswagen Touran 3 doorgebrand is of moet worden vervangen?

Als u met uw auto rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Touran 3 te controleren. U hebt toch vaak haast en hebt de neiging om in uw auto te stappen, uw reis te maken en hem meteen weer neer te leggen zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom van fundamenteel belang om de moeite te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter hebben op uw Volkswagen Touran 3, maar je nam het niet waar. Hier zijn de twee eenvoudige oplossingen om te controleren of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Touran 3 aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze werken.
  • Door te luisteren naar het geluid van uw richtingaanwijzers. Er is inderdaad een hoorbare indicator op elke auto die u waarschuwt voor een achterlicht van richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Touran 3, zult u merken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat u dat ook moet doen vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste methode die hierboven wordt getoond.
Weiterlesen:
Hoe het servicelampje Volkswagen Touran 3 uit te schakelen

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Volkswagen Touran 3-dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Touran 3, aarzel niet om door onze publicaties te bladeren om u te helpen bij het realiseren van deze vervanging.

Vervangen van de lamp van de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Touran 3

Laten we nu naar de meest belangrijke stap van deze richtlijn gaan, hoe de achterste richtingaanwijzerlamp op Volkswagen Touran 3 vervangen? Houd er rekening mee dat deze techniek vrij eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Touran 3 is, raadpleeg dan de inhoud van ons speciale artikel. Hier zijn echter de gedetailleerde stappen die moeten worden uitgevoerd om deze handeling correct uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot het achterlichtsamenstel, verwijdert u de vloerbedekking of plastic afdekking om toegang te krijgen tot het achterlichtsamenstel.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtlamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzerlamp op uw Volkswagen Touran 3. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Monteer uw achterste richtingaanwijzerlamp opnieuw en sluit uw achterlichtblok en controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp goed werkt

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector