Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Transporter?

Het maakt niet uit of het voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controle of om een ​​boete te voorkomen, het is uiterst belangrijk om er zeker van te zijn dat uw richtingaanwijzerlampen constant werken. Lampen zijn in feite slijtende apparaten die na verloop van tijd zeker doorbranden en daarom moeten worden vervangen. U bevindt zich waarschijnlijk op deze website omdat een van uw achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en u denkt erover na hoe u de lamp van een achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter vervangt, hebben we dit artikel gepost zodat u het zelf kunt doen zonder naar uw autotechnicus te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken naar het inspecteren van een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter en in een tweede deel hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter kunt vervangen.

Hoe kom je erachter of de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer van je Volkswagen Transporter doorgebrand is of moet worden vervangen?

Als u auto rijdt, heeft u niet constant de mogelijkheid om alle veiligheidskenmerken van uw Volkswagen Transporter te controleren. In werkelijkheid heeft u vaker wel dan niet haast en zult u waarschijnlijk in uw auto stappen, uw reis maken en hem onmiddellijk neerleggen zonder de tijd te nemen om af en toe een controle uit te voeren. Het is daarom essentieel om de tijd te nemen om af en toe de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers te controleren. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Transporter hebben, maar je hebt het niet geïdentificeerd. Dit zijn de twee gebruikelijke manieren om te controleren of een richtingaanwijzer achter in uw auto defect is of dat u deze vrij snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Transporter aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze efficiënt zijn.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. In werkelijkheid is er op elke auto een hoorbare indicator die u waarschuwt voor een achterlicht van richtingaanwijzer doorgebrand op uw Volkswagen Transporter, zult u zich realiseren dat de tijd tussen elke «klik» veel korter is, dit suggereert dat dat ook moet vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te onderzoeken en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste benadering hierboven weergegeven.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Transporter 5 ?

Mogelijk moet u een andere lamp vervangen, zoals die van uw Volkswagen Transporter-dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Transporter, aarzel niet om onze inhoudsartikelen te lezen om u te helpen bij het bereiken van deze vervanging.

Vervangen van de lamp van de richtingaanwijzer achter op mijn Volkswagen Transporter

Laten we nu naar het meest interessante deel van dit artikel gaan, hoe vervang ik de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op Volkswagen Transporter? U moet zich ervan bewust zijn dat deze procedure vrij eenvoudig is, u moet vanuit de binnenkant van uw kofferbak toegang krijgen tot uw koplampunit, deze openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Raadpleeg onze specifieke richtlijn als het een lamp is op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter. Aan de andere kant is hier de volledige beschrijving die moet worden uitgevoerd om dit proces goed uit te kunnen voeren:

  • Om toegang te krijgen tot het achterlichtsamenstel, verwijdert u de vloerbedekking of plastic afdekking om toegang te krijgen tot het achterlichtsamenstel.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder in dit artikel hebt laten diagnosticeren door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Transporter. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de hoes oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Plaats uw achterste richtingaanwijzerlamp terug en sluit uw achterlichtblok. Controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp goed werkt
Weiterlesen:
Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Transporter 6 ?

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Transporter, aarzel dan niet om onze Volkswagen Transporter categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector