Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de mistlamp op mijn Volkswagen Up! ?

Ongeacht of het voor uw eigen veiligheid is, voor technische beoordeling of voor uw portemonnee, het is absoluut noodzakelijk ervoor te zorgen dat uw koplampen altijd werken. In werkelijkheid zijn lampen aan slijtage onderhevige onderdelen die na verloop van tijd onvermijdelijk zullen doorbranden en als gevolg daarvan moeten worden vervangen. Je bent hier waarschijnlijk omdat een van je koplampen is doorgebrand en je je zorgen maakt over… hoe u het lampje van de mistlampen op uw Volkswagen Up!, hebben we deze inhoudspagina geschreven om u te helpen deze procedure zelf uit te voeren en hoeft u niet naar uw monteur te gaan. Allereerst kijken we naar het vervangen van de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Volkswagen Up! en vervolgens hoe u de lamp van het mistachterlicht op uw auto kunt vervangen.

Hoe vervang ik het lampje van de mistlampen voor van mijn Volkswagen Up!?

We beginnen deze inhoudspagina met de het vervangen van de mistlamp voor van uw Volkswagen Up!, Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het jaar en de afwerking van uw auto, dit misschien niet de exacte methode is om te gebruiken, daarom gaan we u de twee meest traditionele methoden geven om de voorste mistlamp van uw auto te vervangen.

Vervang de gloeilamp van het mistlicht voor van uw Volkswagen Up! zonder de bumper te verwijderen.

Eerste techniek, we zullen de lamp vervangen zonder de bumper van uw auto te demonteren. Hoewel deze techniek de eenvoudigste is, is er geen garantie dat u deze op uw auto kunt toepassen. In werkelijkheid is er, afhankelijk van de opties en het jaar, op sommige modellen niet genoeg ruimte om de lamp op deze manier te vervangen. Hier zijn de twee verschillende manieren om de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Volkswagen Up! te vervangen:

 • Door onder de bumper van uw Volkswagen Up! te gaan: Eerste techniek, je plaatst jezelf onder je auto, aarzel niet om hem met een krik omhoog te brengen als je niet genoeg ruimte onder de bumper hebt. Eenmaal onder de auto hoef je alleen nog maar de clips te verwijderen van het plastic schoentje dat je motorblok afdekt en dat op je bumper rust, je hebt toegang tot het mistlampblok van je Volkswagen Up! en je hebt er geen meer (als je genoeg ruimte hebt) verwijder de plastic kap, trek de stekker uit het stopcontact, druk op het metalen gedeelte om de lamp te verwijderen en verwissel tenslotte de lamp van het mistvoorlicht van uw Volkswagen Up!

  .

 • Door het verwijderen van de wielkast: Tweede alternatief, u kunt de wielkast van uw auto verwijderen om toegang te krijgen tot het mistlampblok van uw auto. Om dit te bereiken, tilt u uw auto op, verwijdert u de voorwielen en verwijdert u vervolgens uw wielkast met behulp van de daarvoor bestemde clips en voert u dezelfde procedure uit als eerder beschreven om vervang het lampje van de mistlamp van uw Volkswagen Up!.

  Zo vervangt u de gloeilamp van de mistlampen voor van uw Volkswagen Up! door de bumper te verwijderen?

  We zullen nu kijken naar de omstandigheid waarin u door ruimtegebrek op uw automodel genoodzaakt bent om de bumper van uw Volkswagen Up! om toegang te krijgen tot de mistvoorlamp van uw auto. Om dit te doen, moet u eerst verwijder de voorbumper van uw Volkswagen Up!, aarzel niet om onze volledige richtlijn te raadplegen om de exacte procedure te kennen, weet samen te vatten dat u een torxsleutel nodig heeft, en dat u om schroeven onder uw motorkap, in uw wielkasten en onder uw auto te verwijderen. Nadat de bumper is verwijderd, hoeft u alleen nog maar bij het mistlampblok voor te komen en de mistlamplamp van uw Volkswagen Up! op dezelfde manier als eerder vermeld.

  Hoe de gloeilamp van het mistachterlicht van uw Volkswagen Up! vervangen?

  Eindelijk, als je dat wilt vervang de mistachterlamp van uw auto de methode is veel eenvoudiger, hier zijn de verschillende stappen die u moet volgen om deze lamp te vervangen:

  • Verwijder bij de kofferbak de vloerbedekking van uw kofferbak.
  • Schroef de achterklep van de koplampunit los van uw Volkswagen Up!.
  • Nadat u de mistachterlamp op uw auto heeft gevonden, verwijdert u de doorgebrande lamp
  • Steek uw nieuwe mistachterlichtlamp in het koplampblok van uw Volkswagen Up!
  • Zet alles weer terug

  Controleer of uw mistlampen weer correct werken voordat u de weg op gaat en u bent klaar.

  Wilt u meer handleidingen over de Volkswagen Up!, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Weiterlesen:
Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Up! ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector