Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Passat?

De meeste recente auto’s hebben steeds meer onderhoud nodig, toch zijn er enkele min of meer essentiële. In de inhoud van dit artikel zullen we ons concentreren op een onderhoudshandeling die van fundamenteel belang is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. Sterker nog, we gaan het je uitleggen hoe vervang je de remblokken van je auto in een Volkswagen Passat? Om dit te doen, gaan we in een 1e stap zien waarom het essentieel is om de remblokken van uw auto te vervangen, in een tweede stap gaan we zien wat is de methode om de remblokken van uw Volkswagen Passat te vervangen? , en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Om welke reden de remblokken van mijn Volkswagen Passat vervangen?

Voordat we zien hoe u de remblokken van uw auto vervangt, zullen we beginnen met de inhoud van ons artikel door u uit te leggen wat de taak van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Doel van de remblokken op Volkswagen Passat

De remblokken van een auto hebben een dwingend doel bij het juiste gebruik van uw Volkswagen Passat. In feite zijn zij degenen die zullen garanderen remefficiëntie. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Passat . Deze onderdelen zijn verbruiksartikelen en bestaan ​​uit een voering die na verloop van tijd en gebruik zal slijten, vandaar het belang om ze regelmatig te vervangen om een ​​optimale remwerking te behouden.

Wanneer de remblokken van uw Volkswagen Passat vervangen?

En nu zullen we u demonstreren hoe weet u of u de remblokken van uw Volkswagen Passat moet vervangen . Houd er rekening mee dat op basis van het gebruik dat u van uw auto heeft (stad of snelweg bijvoorbeeld), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Als u uw remmen vaak gebruikt, zal hun levensduur onvermijdelijk afnemen. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een auto in de meeste gevallen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er verschillende indicatoren die u moeten waarschuwen voor de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Langere remweg.
 • Rempedaaltrillingen: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, blader dan door onze artikelinhoud over remtrillingen op Volkswagen Passat , om de oorzaak van uw probleem te achterhalen.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Olielampje Volkswagen Passat die blijft branden

Als u een van deze signalen heeft, denk dan niet twee keer na om zelf de staat van uw remblokken te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun toestand te onderzoeken, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Passat?

We gaan nu verder met het gedeelte waar u het meest in geïnteresseerd bent, hoe de remblokken van uw Volkswagen Passat vervangen?. Hieronder beschrijven we de richtlijnen waaraan u zich moet houden om de remblokken van uw auto goed te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn ontworpen voor uw Volkswagen Passat, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid voor uw auto bij het bestellen op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (zorg ervoor dat u de handrem vergrendelt en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt werken voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eraf.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te hevelen om de zuiger van uw remklauwen volledig in te drukken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • In de meeste gevallen, dankzij een grote Torx-punt, moet je 2 schroeven verwijderen om de remblokken van je auto te kunnen vervangen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen door de nieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze in de juiste positie zitten voordat u de remklauwen op uw Volkswagen Passat terugplaatst.
 • Vergeet niet om uw wielen op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Denk dat om te eindigen remblokken vereisen een inrijperiode van 500 tot 1000 km, dus u zult de eerste 100 km zeer zorgvuldig moeten rijden en voorzichtig zijn tot u 500 km bereikt.
Weiterlesen:
GPS Volkswagen Passat werkt niet Volkswagen Passat

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet vervangen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Passat?

Eindelijk, het laatste deel van ons artikel over het proces om de remblokken van uw Volkswagen Passat te vervangen. Het is alleen bedoeld om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Afhankelijk van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook veranderen, niettemin in het algemeen het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken op een specifieke online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als u tenslotte naar een autocentrum of gespecialiseerde winkels gaat, zou u de set kussens tussen 30 en 60 € moeten kunnen vinden.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector