Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Polo?

Moderne auto’s hebben steeds meer service nodig, maar er zijn er een paar die min of meer essentieel zijn. In dit artikel zullen we ons concentreren op een servicewet die essentieel is om uw veiligheid aan het stuur van uw auto te garanderen. We gaan het u inderdaad uitleggen hoe de remblokken van uw auto vervangen in een Volkswagen Polo? Hiervoor gaan we in een eerste stap ontdekken waarom het essentieel is om de remblokken van uw auto te verwisselen, in een tweede deel gaan we ontdekken wat is de techniek om de remblokken van uw Volkswagen Polo te verwisselen, en tot slot, wat is de prijs van dit onderdeel.

Waarom de remblokken van mijn Volkswagen Polo vervangen?

Voordat we ontdekken hoe u de remblokken van uw auto vervangt, we beginnen ons artikel door u te vertellen wat de taak van de remblokken is en wanneer ze moeten worden vervangen.

Doel van de remblokken op Volkswagen Polo

De remblokken van een auto spelen een cruciale rol bij het correct hanteren van uw Volkswagen Polo. Zij zijn het inderdaad die ervoor zullen zorgen remefficiëntie. Ze zijn een soort van paar metalen kussens Dat zal de remschijven beknellen wanneer u het rempedaal indrukt vertraag en stop uw Volkswagen Polo. Deze onderdelen zijn aan slijtage onderhevige onderdelen en bestaan ​​uit een coating die met de tijd en het gebruik zal slijten, daarom is het van belang ze regelmatig te vervangen om het beste remvermogen te behouden.

Wanneer moet u de remblokken van uw Volkswagen Polo vervangen?

En nu zullen we het je uitleggen hoe je weet of je de remblokken van je Volkswagen Polo moet vervangen. Onthoud dat afhankelijk van het gebruik dat u van uw auto heeft (stad of snelweg bijvoorbeeld), de slijtage van uw remblokken helemaal niet hetzelfde zal zijn. Als u uw remmen heel vaak gebruikt, zal hun levensduur onvermijdelijk worden verkort. Wij gaan ervan uit dat de remblokken van een auto over het algemeen een levensduur hebben van zo’n 10,000 tot 30,000 kilometer. Aan de andere kant zijn er specifieke indicatoren die u moeten informeren over de slijtage van de remblokken van uw auto:

 • Een piepend geluid.
 • Langere remweg.
 • Trillingen van het rempedaal: Als dit uw geval is, maar uw remblokken in goede staat verkeren, blader dan door ons artikel over remtrillingen op Volkswagen Polo om de oorzaak van uw probleem te achterhalen.
 • Een rempedaal dat te hard of te zacht is …
Weiterlesen:
Motorlicht blijft op Volkswagen Polo

Als u een van deze symptomen heeft, denk dan niet twee keer na om de staat van uw remblokken zelf te onderzoeken, hetzij door de voorwielen te verwijderen en hun staat te controleren, hetzij door rechtstreeks naar een garage te gaan.

Hoe vervang ik de remblokken van mijn Volkswagen Polo?

We gaan nu verder met het deel waar u het meest op gefocust bent, hoe verwissel je de remblokken van je Volkswagen Polo?. Hieronder leggen we uit welke stappen u moet volgen om de remblokken van uw auto efficiënt te vervangen:

 • Koop remblokken die zijn ontworpen voor uw Volkswagen Polo, gebruik hiervoor uw autoregistratie om zeker te zijn van geschiktheid met uw auto wanneer u bestelt op een gespecialiseerde website of in een winkel.
 • Zet uw auto op een standaard (wees voorzichtig om de handrem te vergrendelen en schakel een versnelling in en ontgrendel de bouten van de wielen waarop u wilt reageren voordat u de auto optilt).
 • Haal de betreffende wielen eruit.
 • Voordat u de klem van uw remklauwen verwijdert, moet u overwegen om een ​​platte schroevendraaier te gebruiken om tussen de pad en de schijf te hevelen om de zuiger van uw remklauwen volledig in te drukken, anders kunt u de nieuwe remblokken niet plaatsen.
 • Normaal gesproken moet u dankzij een grote Torx-punt 2 schroeven verwijderen om de remblokken van uw auto te kunnen verwisselen en zo de remklauwen ervan te kunnen verwijderen.
 • Zodra u de klem van uw remklauwen heeft verwijderd, kunt u de twee oude remblokken rustig verwijderen en vervangen met de gloednieuwe remblokken.
 • Zorg ervoor dat ze op de perfecte plek zitten voordat u de remklauwen opnieuw installeert op uw Volkswagen Polo.
 • Vergeet niet om uw wielen op de grond te vergrendelen, anders raakt uw transmissie beschadigd.
 • Denk dat om te eindigen remblokken hebben een inrijperiode van 500 tot 1000 km nodig, dus je moet heel voorzichtig de eerste 100 km rijden en voorzichtig zijn tot je 500km bereikt.
Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Polo 4

.

Dat is alles, nu weet u hoe u de remblokken van uw auto moet verwisselen.

Wat is de prijs van remblokken voor een Volkswagen Polo?

Eindelijk, laatste deel van ons artikel over de procedure om de remblokken van uw Volkswagen Polo te vervangen. Het is gewoon om u een idee te geven van de prijs van de remblokken van uw auto. Op basis van de afwerking van uw auto (sport of niet), zullen de remblokken anders zijn en daarom zal de prijs ook veranderen, niettemin over het algemeen het kost tussen de 20 en 40 € voor een set van 4 remblokken op een specifieke online site zoals Oscarovindt u hier het volledige aanbod remblokken voor uw auto. Het voordeel van dit type site is de keuze, de prijs en de service na verkoop die u krijgt. Als je tenslotte naar een werkplaats of gespecialiseerde winkels gaat, zou je de set pads tussen 30 en 60 € moeten kunnen krijgen.

Als u meer informatie over de Volkswagen Polo wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Polo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector