Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik mijn Volvo V50-sleutelkaartbatterij?

We hebben deze website speciaal bedoeld om u te helpen de kleine problemen met uw auto op te lossen. In deze handleiding gaan we kijken naar een probleem dat misschien onbeduidend lijkt, maar dat al snel vervelend wordt als het niet wordt opgelost. Sterker nog, we gaan je ondersteunen om te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volvo V50-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is uw kaart onbruikbaar. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe vervang je de batterij van de kaart van je Volvo V50?, en, eindelijk, de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Volvo V50.

Hoe werkt de sleutelkaart van uw Volvo V50?

Voordat we u leren hoe u de batterijen in uw Volvo V50 handsfree-kaart vervangt, leggen we u meteen uit hoe het werkt en welke voordelen het u biedt. Wie heeft er geen probleem gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autofabrikanten houden zich al een paar jaar bezig met dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze technologieën behoren belangrijke problemen snel tot het verleden! We laten u nu de kenmerken en werking van uw autosleutelkaart zien:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op het motorvoertuig en op de kaart zodat beide kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Volvo V50 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich dicht bij uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd vergrendelingsmechanisme met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart zodat u de deur kunt openen en uw Volvo V50 kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Volvo V50 reinigen?

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volvo V50?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in dit artikel, hoe vervang ik de batterij van de sleutelkaart van een Volvo V50? In feite vereist deze draadloze technologie energie om te werken. Wanneer de batterijen van uw kaart leeg zijn kunt u de deuren van uw motorvoertuig niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kunt u dit wel fysiek doen. Met betrekking tot het contact hoeft u alleen maar de kaart in de daarvoor bestemde gleuf te steken, ook zonder batterij, deze heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volvo V50:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun ding om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het automatisch, bij andere moet u 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welk type batterij moet ik kopen voor de kaart van mijn Volvo V50?

  Eindelijk, om de inhoud van ons artikel af te sluiten, zullen we u ondersteunen selecteer het type kaartbatterij van uw Volvo V50. Ze lijken allemaal erg op elkaar en het is niet altijd gemakkelijk om de goede te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR accu, wat betreft het nummer van de accu volgens het jaar van uw Volvo V50, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als je meer tutorials over de Volvo V50 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo V50-categorie.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volvo V50, wat te doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector