Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe vervang ik mijn Volvo V60-sleutelkaartbatterij?

We zijn gewend u te begeleiden bij de kleine problemen die gepaard gaan met het gebruik van uw auto. Tegenwoordig gaan we een probleem ontdekken dat misschien onbelangrijk lijkt, maar dat meteen vervelend blijkt te zijn als het niet wordt gecorrigeerd. We gaan je inderdaad helpen het te weten hoe vervang ik de batterij van mijn Volvo V60-kaart? Het voordeel van kaarten is dat ze handsfree werken, maar zonder stroom is je kaart onbruikbaar. Daarom zullen we eerst zien hoe de kaart werkt hoe de batterij van de kaart van uw Volvo V60 vervangen?, en, eindelijk, de batterij die overeenkomt met de kaart van uw Volvo V60.

Hoe werkt de keycard van uw Volvo V60?

Voordat we beschrijven hoe u de batterijen in uw Volvo V60 handsfree kaart vervangt, zullen we u direct uitleggen hoe deze werkt en welke voordelen deze u zal bieden. Wie heeft er geen problemen gehad om zijn autosleutels in zijn tas of broekzak te vinden? Autofabrikanten zijn al een paar jaar bezig met dit probleem. Met de komst van nieuwe draadloze systemen zullen de belangrijkste problemen snel tot het verleden behoren! We gaan u nu de functies en werking van uw autosleutelkaart presenteren:

 • Het maakt gebruik van een draadloze technologie die een frequentie van 433 MHz uitzendt.
 • Ontvangers / zenders zijn aanwezig op de auto en op de kaart zodat beide met elkaar kunnen communiceren.
 • Hiermee kunt u de Volvo V60 eenvoudig openen door uw hand voor de deur te passeren of door aan de hendel te trekken wanneer de kaart zich dicht bij uw auto bevindt

  .

 • Er zijn twee versies van de sleutelkaart, één waarmee u kunt openen en sluiten als een gecentraliseerd slot met behulp van een knop, en de andere waarmee u kunt openen zonder de kaart zelfs maar aan te raken.
 • Er zit een reservesleutel in de kaart zodat u de deur kunt openen en uw Volvo V60 kunt starten als de batterij bijna leeg is.
Weiterlesen:
Beste head-unit voor Volvo V60

Hoe vervang ik de kaartbatterij van mijn Volvo V60?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert in dit document, hoe de sleutelkaart batterij van een Volvo V60 vervangen? In feite heeft deze draadloze technologie energie nodig om te functioneren. Als de batterijen van je kaart leeg zijn, kun je de deuren van je auto niet draadloos openen, maar met behulp van de meegeleverde fysieke sleutel kun je dit handmatig doen. Wat betreft de ontsteking, het enige wat u hoeft te doen is de kaart in de daarvoor bestemde sleuf te plaatsen, zelfs zonder batterij, hij heeft een chip waarmee uw auto kan starten. We gaan nu verder met de procedure voor het vervangen van de batterij van de kaart in uw Volvo V60:

 • Druk op de knop onderaan en trek tegelijkertijd de noodsleutel uit.
 • U moet een tabblad zien waarmee u de hoes van uw kaart in tweeën kunt openen.
 • Gebruik een dun voorwerp om de gebruikte batterij van de kaart te verwijderen

  .

 • Installeer de nieuwe batterij in de daarvoor bestemde sleuf.
 • Sluit de kaart.
 • Bij sommige modellen werkt het onmiddellijk, bij andere moet je 4 keer op de knop drukken om het opnieuw te activeren.

  Welke batterijcategorie moet ik kopen voor de kaart van mijn Volvo V60?

  Ten slotte helpen we u om onze inhoudspagina af te sluiten selecteer het type kaartbatterij van uw Volvo V60. Ze zien er allemaal erg gelijkwaardig uit en het is niet altijd gemakkelijk om de geschikte te selecteren. Het is een knoopgrootte 3V Lithium CR accu, wat betreft het nummer van de accu volgens het jaar van uw Volvo V60, dit kan de 2016, de 2032 of de 1620 zijn.

  Als u nog vragen heeft over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe de richtingaanwijzerlamp op mijn Volvo V60 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector