Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Polo 3 ?

In dit artikel zullen we proberen u te helpen bij het oplossen van alle problemen die u kunt tegenkomen rond de velgen van uw auto. En vooral hoe de velg van een auto verwijderen? Of u nu een lekke wiel wilt vervangen of uw banden wilt vervangen, op deze pagina vindt u alle benodigde informatie. Om dit te doen, zullen we eerst zien hoe u de band van de velg van een auto kunt verwijderen en vervolgens, in een tweede stap, hoe u een vastzittende velg van een voertuig verwijdert, vervolgens hoe u de platte velg van zijn plaats verwijdert om het reservewiel te plaatsen, en tot slot hoe u de vastzittende moeren van een velg deblokkeert.

Hoe verwijder ik de band van de velg van mijn auto?

Dus beginnen we ons artikel door uit te leggen hoe je een autoband vervangt. U heeft misschien een goede deal gemaakt door uw banden op internet te kopen, maar het is nogal ingewikkeld om monteurs te vinden, autocentra die accepteren dat u elders dan thuis gekochte banden op de velgen van uw auto monteert. De vraag of je ze zelf wilt monteren is dus meer dan legitiem.

Het is technisch mogelijk met veel kracht en een koevoet om zelf de banden van uw voertuig te verwisselen, maar zelfs als het u lukt om beide zijwanden van de band los te maken, los te maken en de nieuwe band er weer op te zetten, kan de band niet balanceren zonder de specifieke machine, en zonder deze zullen uw banden voortijdig slijten. Houd er rekening mee dat de installatie en het balanceren vaak slechts ongeveer twintig euro kost. Als u op internet banden wilt kopen om te profiteren van een voordelige prijs, kijk dan goed, een groot aantal verkopers biedt de montage gratis aan bij een partnercentrum.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Polo 3 met een lege batterij vergrendelen?

Hoe verwijder ik een velg die vastzit aan de naaf van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel waarin u zeker het meest geïnteresseerd bent, namelijk: hoe u de rand van een auto die aan de naaf vastzit, verwijdert, en om precies te zijn, het nogal klassieke geval van een velg die lange tijd niet is verwijderd en die door roest aan de naaf van je wiel is geplakt. Het komt inderdaad voor dat veel automobilisten zich in deze situatie bevinden en niet weten wat ze moeten doen. Dit kan vooral vervelend zijn als u een lekke band heeft en de velg van uw auto moet vervangen. Hier zijn de verschillende oplossingen die voor u beschikbaar zijn:

 • Als je wat bij de hand hebt, na het opkrikken van je auto, en indien mogelijk op kaarsen, en het verwijderen van de velgmoeren, gebruik dan een anti-vastloopmiddel dat je in de gaten van de moeren injecteert en laat het ongeveer tien minuten werken . Probeer daarna opnieuw om de velg van uw auto te verwijderen.
 • Gebruik kracht: hoewel het zelden de beste oplossing is, wordt u in dit soort gevallen geconfronteerd met stevige stukken die niet veel risico lopen, en met behulp van een houten hamer en een houten wig kunt u de zijkant van de rand van uw voertuig raken en dit zou het moeten ontgrendelen en u in staat moeten stellen het te verwijderen.
 • Rijg de kruising tussen uw rand van roestvrije naaf en wacht een paar uur voordat u hem opnieuw probeert te deblokkeren.

Hoe kan ik de velg van mijn auto verwijderen om het lekke wiel te vervangen en te vervangen door het reservewiel?

We gaan je nu de meest klassieke procedure uitleggen, maar die weet niet iedereen, hoe verwijder je de velg van zijn plaats als je een lekke band hebt en je deze wilt vervangen door het reservewiel? Deze procedure is niet complex, dit zijn de verschillende stappen die u moet respecteren:

 • Blijf uit het verkeer om uzelf niet in gevaar te brengen.
 • Plaats uw voertuig op een vlakke ondergrond.
 • Trek de parkeerrem aan en schakel in de eerste versnelling.
 • Als u niet weet waar de krik van uw auto zich bevindt, aarzel dan niet om ons artikel te raadplegen om u te helpen deze te vinden.
 • Voordat u uw auto optilt, moet u de velgmoeren ontgrendelen zodat u uw transmissie niet forceert nadat deze is opgetild
 • Til je auto op met de krik en maak de velgmoeren van je auto los.
 • Haal de platte rand van je auto.
 • Zet het reservewiel op, plaats de moeren, draai ze allemaal met de hand vast op een evenwichtige manier voordat u de auto weer op de weg zet.
 • Voltooi het aandraaien van de moeren met de dopsleutel
Weiterlesen:
Hoe stel je je dimlicht in op Volkswagen Polo?

Hoe verwijder je de vastzittende moeren van de velg van mijn auto?

Ten slotte kan het voorkomen dat u bij het verwijderen van de velg van uw auto te maken krijgt met vastzittende moeren, in dit geval heeft u min of meer dezelfde oplossingen voor het geval een velg vast komt te zitten tegen de wielnaaf. De beste oplossing is om te gebruiken antiroestsmeermiddel of antiroestsmeermiddel en laat het enkele tientallen minuten werken voordat u de moeren ontgrendelt. Een andere mogelijkheid, probeer te vinden, sommige bestaan ​​op batterijen elektrische schoksleutels ze geven een veel hoger koppel af dan uw arm plus de dopsleutel en helpen u de moeren te ontgrendelen.

Voor meer tips over de Volkswagen Polo 3, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Polo 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector