Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verwijder ik de velg van Volkswagen Touran 3 ?

In dit bericht zullen we proberen u te helpen alle problemen op te lossen die u kunt tegenkomen rond de velgen van uw auto. En vooral, hoe verwijder je de velg van een Volkswagen Touran 3? Of u nu een lekke band moet vervangen of uw banden moet vervangen, op deze pagina vindt u alle benodigde informatie. Om dit te doen, zullen we eerst zien hoe de band van een autovelg kan worden verwijderd en vervolgens, in een tweede deel, hoe verwijder je een vastzittende velg op een Volkswagen Touran 3, later, hoe je een platte velg van zijn Volkswagen Touran 3 verwijdert om het reservewiel te plaatsen, en, eindelijk, hoe je de vastzittende bouten van een velg deblokkeert.

Hoe de band van de velg van een Volkswagen Touran 3 verwijderen?

Daarom beginnen we ons artikel met een gedetailleerde beschrijving van het vervangen van een autoband. U hebt misschien een goede deal gesloten door uw banden op internet te kopen, maar het is vrij moeilijk om professionals te vinden, autocentra die accepteren om banden van uw Volkswagen Touran 3 te monteren die u op een andere plaats hebt gekocht dan in hun bedrijf. De vraag om ze zonder enige hulp te willen monteren is daarom meer dan legitiem.

Het is theoretisch aannemelijk om met veel kracht en een koevoet de banden van uw Volkswagen Touran 3 zelf te verwisselen, ongeacht of het u is gelukt om beide zijwanden van de band te verwijderen, los te maken en de nieuwe band te plaatsen Als u er weer op terugkomt, kunt u de band niet uitbalanceren als u niet over het specifieke gereedschap beschikt. Als u dit niet doet, verliezen uw banden een groot deel van hun levensduur. Houd er rekening mee dat de prijs voor installatie en balanceren over het algemeen slechts rond de twintig euro ligt. Als u banden op internet wilt kopen om te profiteren van een gunstige verkoopprijs, kijk dan goed, een groot aantal verkopers biedt de montage gratis bij een partnerautocentrum.

Weiterlesen:
Sleutel vast in contact van Volkswagen Touran 3, wat te doen?

Hoe verwijder je een velg die vastzit aan de naaf van een Volkswagen Touran 3?

We gaan nu verder met het deel waar u zeker het meest enthousiast over bent, namelijk: hoe verwijder je de velg van een Volkswagen Touran 3 die aan de naaf vastzit?, en meer specifiek, het nogal basic geval van een velg die al een tijdje niet is verwijderd en die door roest aan de naaf van je wiel blijft plakken. Het overkomt inderdaad een groot aantal autobezitters dat ze zich in deze omstandigheid bevinden en niet weten wat ze moeten doen. Dit kan met name vervelend zijn als u een lekke band heeft en de velg van uw Volkswagen Touran 3 moet vervangen. Hier zijn de verschillende alternatieven die voor u beschikbaar zijn:

 • Als je wat bij je hebt, gebruik dan, nadat je je auto hebt opgetild, en indien mogelijk op kaarsen, en dan de velgmoeren hebt verwijderd, wat anti-vastloopmiddel dat je rechtstreeks in de gaten van de moeren injecteert en laat het ongeveer tien minuten inwerken . Probeer daarna opnieuw de velg van uw Volkswagen Touran 3 te verwijderen.
 • Gebruik kracht : Hoewel het bijna nooit de beste optie is, wordt u in dit soort gevallen geconfronteerd met solide stukken die niet veel risico lopen, en met behulp van een hamer en een houten wig kunt u de zijkant van de velg van uw Volkswagen raken Touran 3 en dit zou het kunnen ontgrendelen en u in staat stellen het te verwijderen.
 • Rijg de kruising tussen je rand van roestvaste naaf en wacht een tijdje voordat je hem opnieuw probeert te deblokkeren.
Weiterlesen:
Hoe de handrem op Volkswagen Touran 2 afstellen?

Hoe de velg van een Volkswagen Touran 3 verwijderen om de lekke band te vervangen en te vervangen door het reservewiel?

We gaan je nu het meest conventionele proces uitleggen, maar dat niet iedereen weet, hoe verwijder je de velg van zijn plaats als je een lekke band hebt en je deze wilt vervangen door het reservewiel? Deze operatie is niet ingewikkeld, hier zijn de verschillende stappen die u moet respecteren:

 • Blijf uit het verkeer om uzelf niet in gevaar te brengen.
 • Plaats uw Volkswagen Touran 3 op een vlakke ondergrond.
 • Trek de parkeerrem aan en schakel in de eerste versnelling.
 • Als u misschien niet weet waar de krik van uw Volkswagen Touran 3 is, aarzel dan niet om ons artikel te lezen om u te helpen deze te vinden.
 • Voordat u uw auto optilt, moet u de velgbouten ontgrendelen om ervoor te zorgen dat u uw transmissie niet te veel belast voordat u deze optilt
 • Til uw Volkswagen Touran 3 op met de krik en draai de velgmoeren van uw auto los.
 • Verwijder de lekke band van uw Volkswagen Touran 3.
 • Plaats de bouten op het reservewiel, draai ze allemaal met de hand vast, op een evenwichtige manier voordat u de auto weer op de weg zet.
 • Voltooi het aandraaien van de moeren met de dopsleutel

Hoe verwijder je de vastzittende moeren van de velg van een Volkswagen Touran 3?

Tot slot kan het gebeuren dat u bij het verwijderen van de velg van uw Volkswagen Touran 3 te maken krijgt met vastzittende moeren. In dit geval heb je min of meer dezelfde alternatieven voor het geval er een velg tegen de wielnaaf blijft steken. De beste oplossing is om te gebruiken antiroestsmeermiddel of antiroestsmeermiddel en laat het een tijdje werken voordat u de moeren ontgrendelt. Een andere mogelijkheid, probeer te vinden, sommige bestaan ​​op batterijen van elektrische schoksleutels ze genereren een veel hoger koppel dan je arm plus de dopsleutel, en helpen je om de moeren te ontgrendelen.

Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 die niet meer accelereert

Mocht je nog andere vragen hebben over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector