Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verwijder ik de wieldop van mijn Volkswagen Polo?

Of onze auto nu klassiek of splinternieuw is, we hebben de neiging om hem in goede staat te houden, zowel extern als intern, door goed voor zijn auto te zorgen, kunt u hem snel en duurder doorverkopen. Of het nu simpelweg is omdat u uw auto wilt verkopen, of omdat uw wieldoppen beschadigd zijn, het vervangen van wieldoppen is niet zo ingewikkeld. Op deze pagina zullen we beschrijven hoe verwijder ik een wieldop van mijn Volkswagen Polo. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u allereerst helpen bij het kiezen van de wieldop voor uw auto, daarna hoe u ze kunt vervangen, door de wieldop van uw auto te verwijderen en vervolgens de nieuwe te monteren.

Hoe kies ik de wieldoppen van mijn Volkswagen Polo?

Het is belangrijk om te weten dat de wieldoppen van uw voertuig volledig decoratief zijn, ze hebben geen invloed op het remvermogen, de tractie en de snelheid van uw auto. Het is vervolgens aan jou om de wieldoppen te kopen die je leuker vindt, hoe meer. Het enige dat u eraan kunt doen, is het beschermen van uw metalen velgen die aan de achterkant verborgen zijn. Toch zullen ze, afhankelijk van het kwaliteitsniveau van de wieldop van uw Volkswagen Polo, deze min of meer goed beschermen. Wees bewust van wieldoppen zijn tussen de 20 en 60 euro waard.Het belangrijkste om ze te kiezen, is om de maat van je velgen te bekijken om de juiste specificaties te kiezenheeft u deze gegevens op uw banden (bijvoorbeeld: 14 inch, 15 inch, 16 inch). De rest hangt af van uw smaak, het doel, als u bijvoorbeeld uw Volkswagen Polo wilt doorverkopen, kan het nodig zijn om uw beschadigde wieldoppen te verwijderen en ze te vervangen door de originele wieldoppen om uw auto zo netjes mogelijk te maken.

Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Polo 5 blijft branden, wat te doen?

Hoe verander ik de wieldop van mijn Volkswagen Polo?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waarin u vrijwel zeker het meest geïnteresseerd bent, hoe u de wieldoppen van uw Volkswagen Polo kunt vervangen. We zullen eerst zien hoe u de wieldoppen van een voertuig verwijdert en vervolgens hoe u de nieuwe monteert.

Hoe verwijder ik de wieldoppen van mijn Volkswagen Polo?

Laten we gaan, we zullen je laten zien hoe je dat moet doen verwijder de wieldoppen van uw Volkswagen Polo. Dit is een van de gemakkelijkste onderhoudswerkzaamheden, maar toch weten veel mensen niet hoe het werkt en durven ze hun wieldoppen niet te forceren uit angst ze te beschadigen. In werkelijkheid worden wieldoppen alleen op uw velgen geklikt. Om ze te verwijderen, hoeft u alleen maar wrik de wieldop los met een platte schroevendraaier, bijv. op de wieldop om het van de rand van uw Volkswagen Polo te verwijderen. Eenmaal losgekoppeld, zou u het moeten kunnen verwijderen door het naar u toe te trekken. Het wordt net vastgezet door kleine plastic lipjes die net in de velgrand zijn blijven steken. Voer de bediening op de andere wielen opnieuw uit om alle wieldoppen van uw auto te verwijderen.

Installeer wieldoppen op mijn Volkswagen Polo

Laatste stap van ons artikel, we gaan verder met het opnieuw monteren van uw wieldoppen. Niets is eenvoudiger. Je hoeft alleen maar plaats het opblaasmondstuk van uw wiel, lijn deze uit met de inkeping op uw wieldop, presenteer de wieldop voor de rand van uw Volkswagen Polo en steek kleine stootjes of hamers over de wieldop om hem op de rand te klemmen. Ten slotte hoef je alleen maar dezelfde procedure op elk van je wielen uit te voeren om de taak te voltooien.

Weiterlesen:
Hoe de lamp van de voorste richtingaanwijzer op mijn Volkswagen Polo 6 vervangen?

Je bent nu in staat om een ​​wieldop van uw Volkswagen Polo te verwijderen en doe er nieuwe op.

Mocht u nog andere vragen hebben over de Volkswagen Polo, aarzel dan niet om onze Volkswagen Polo categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector