Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Touran 2 ?

Of onze auto nu klassiek of gloednieuw is, we hebben de neiging om te waarderen dat hij in goede staat verkeert, zowel van buiten als van binnen, door voor zijn auto te zorgen, kunt u hem sneller en duurder verkopen. Of het nu vooral is omdat u uw auto moet verkopen, of omdat uw wieldoppen kapot zijn, wieldoppen vervangen is geen ingewikkelde handeling. Op deze pagina leren we je hoe verwijder ik een wieldop van mijn Volkswagen Touran 2. Om dit te bereiken, helpen we u allereerst bij het kiezen van de wieldop voor uw auto, daarna hoe u deze vervangt, met het verwijderen van de wieldop van uw voertuig en vervolgens het monteren van de nieuwe.

Hoe kies ik de wieldoppen van mijn Volkswagen Touran 2?

Het is essentieel om te weten dat de wieldoppen van uw auto strikt decoratief zijn, ze hebben geen effect op het remvermogen, de grip, de acceleratie van uw auto. Het is dan ook aan jou om de wieldoppen aan te schaffen die je het leukst vindt. Het enige belang dat u ze kunt geven, is het beschermen van uw metalen velgen die aan de achterkant verborgen zijn. Toch zullen ze, afhankelijk van de kwaliteit van de wieldop van uw Volkswagen Touran 2, deze min of meer goed beschermen. Onthoud dat wieldoppen kosten tussen de 20 en 60 euro, het belangrijkste om ze te kiezen is om de maat van je velgen te bekijken om de juiste maat te kiezen, heeft u deze informatie op uw banden (voorbeeld: 14 inch, 15 inch, 16 inch). De andere belangrijke dingen waarmee u rekening moet houden, zijn afhankelijk van uw smaak, het doel. Als u bijvoorbeeld uw Volkswagen Touran 2 wilt doorverkopen, kan het erg handig zijn om uw kapotte wieldoppen te verwijderen en ze te vervangen door de originele wieldoppen om uw voertuig te maken zo aantrekkelijk mogelijk.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Touran 3

Hoe vervang ik de wieldop van mijn Volkswagen Touran 2?

Laten we nu naar het gedeelte gaan waar u zeker het meest enthousiast over bent, hoe u de wieldoppen van uw Volkswagen Touran 2 vervangt. Eerst zullen we zien hoe u de wieldoppen van een voertuig verwijdert en vervolgens hoe u de nieuwe monteert.

Hoe verwijder ik de wieldoppen van mijn Volkswagen Touran 2?

Laten we gaan, we zullen je laten zien hoe je dat moet doen verwijder de wieldoppen van uw Volkswagen Touran 2. Dit is een van de gemakkelijkste onderhoudshandelingen, maar veel mensen weten niet hoe het werkt en durven niet op hun wieldoppen te forceren uit angst ze te beschadigen. In feite worden wieldoppen gewoon op uw velgen geklikt. Om ze te verwijderen, hoeft u alleen maar: wrik de wieldop los met een platte schroevendraaier, bijv. op de wieldop om het van de rand van uw Volkswagen Touran 2 te verwijderen. Als u klaar bent, moet u het kunnen verwijderen door het naar u toe te trekken. Het wordt eenvoudig bevestigd door kleine plastic nokken die net in de velgrand zijn blijven steken. Voer de handeling op de andere wielen opnieuw uit om alle wieldoppen van uw voertuig te verwijderen.

Monteer wieldoppen op mijn Volkswagen Touran 2

Als laatste stap van onze tutorial gaan we verder met de fase van het opnieuw monteren van uw wieldoppen. Niets is eenvoudiger. Je moet gewoon vind het opblaasmondstuk van uw wiel, lijn hem uit met de inkeping op uw wieldop, plaats de wieldop voor de velg van uw Volkswagen Touran 2 en plaats kleine stoten of hamers over de wieldop om deze op de velg te klikken. Eindelijk hoef je dezelfde actie op elk van je wielen uit te voeren om de klus te klaren.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Touran 3

Je bent nu in staat een wieldop van uw Volkswagen Touran 2 . verwijderen en doe er nieuwe op.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran 2 nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Touran 2-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector