Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verwijder je de wieldop van mijn Volkswagen Touran?

Of onze auto nu klassiek of nieuw is, we hebben de neiging om hem in goede staat te houden, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Als u voor zijn auto zorgt, kunt u hem gemakkelijker en duurder doorverkopen. Of het nu vooral is omdat u uw auto wilt verkopen, of omdat uw wieldoppen beschadigd zijn, wieldoppen vervangen is geen ingewikkelde handeling. In dit bericht leren we je hoe verwijder ik een wieldop van mijn Volkswagen Touran. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we u allereerst helpen bij het kiezen van de wieldop voor uw auto, daarna hoe deze te vervangen, door de wieldop van uw auto te verwijderen en vervolgens de nieuwe te installeren.

Hoe kies ik de wieldoppen van mijn Volkswagen Touran?

Het is cruciaal om te weten dat de wieldoppen van uw auto puur cosmetisch zijn, ze hebben geen invloed op het remvermogen, de grip, de snelheid van uw auto. Het is dus aan jou om de wieldoppen aan te schaffen die je het leukst vindt. Het enige belang dat u ze kunt geven, is om voor uw metalen velgen te zorgen die aan de achterkant verborgen zijn. Niettemin, afhankelijk van de kwaliteit van de wieldop van uw Volkswagen Touran, zullen ze deze min of meer goed beschermen. Onthoud dat wieldoppen kosten slechts tussen de 20 en 60 euro, het belangrijkste om ze te kiezen is om de maat van je velgen te bekijken om de juiste specificaties te selecteren, heeft u deze informatie op uw banden (voorbeeld: 14 inch, 15 inch, 16 inch). De rest hangt af van uw smaak en het doel. Als u bijvoorbeeld uw Volkswagen Touran wilt doorverkopen, kan het belangrijk zijn om uw kapotte wieldoppen te verwijderen en deze te vervangen door de originele wieldoppen om uw voertuig zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Weiterlesen:
Remlicht Volkswagen Touran 3 blijft branden, wat te doen?

Hoe vervang ik de wieldop van mijn Volkswagen Touran?

Laten we nu verder gaan met het gedeelte waar u waarschijnlijk het meest enthousiast over bent, het vervangen van de wieldoppen van uw Volkswagen Touran. Eerst zullen we zien hoe u de wieldoppen van een voertuig verwijdert en vervolgens hoe u de nieuwe installeert.

Hoe verwijder ik de wieldoppen van mijn Volkswagen Touran?

Laten we gaan, we zullen je laten zien hoe je dat moet doen verwijder de wieldoppen van uw Volkswagen Touran. Dit is een van de eenvoudigste onderhoudshandelingen, maar de waarheid is dat veel mensen niet weten hoe het werkt en niet op hun wieldoppen durven te forceren uit angst ze te beschadigen. In feite worden wieldoppen eenvoudig op uw velgen geklikt. Om ze te verwijderen, hoeft u alleen maar: wrik de wieldop los met een platte schroevendraaier, bijv. op de wieldop om het van de velg van uw Volkswagen Touran te verwijderen. Als je klaar bent, zou je de mogelijkheid moeten hebben om het te verwijderen door het naar je toe te trekken. Het wordt eenvoudig bevestigd door kleine plastic nokken die net in de velgrand zijn blijven steken. Herhaal de procedure op de andere wielen om alle wieldoppen van uw voertuig te verwijderen.

Wieldoppen monteren op mijn Volkswagen Touran

Laatste stap van onze tutorial, we gaan verder met het opnieuw monteren van je wieldoppen. Niets is eenvoudiger. Je moet gewoon zoek het opblaasmondstuk van uw wiel, lijn hem uit met de inkeping op uw wieldop, plaats de wieldop voor de velg van uw Volkswagen Touran en plaats kleine stoten of hamers rondom de wieldop om deze op de velg te klikken. Ten slotte hoeft u alleen maar dezelfde procedure op elk van uw wielen uit te voeren om de klus te klaren.

Weiterlesen:
Hoe een versnellingsbaklek op Volkswagen Touran op te lossen?

Je bent nu in staat een wieldop van uw Volkswagen Touran verwijderen en doe er nieuwe op.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Touran, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector