Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe verwissel ik de richtingaanwijzer van mijn Volkswagen Passat?

Of het nu voor uw persoonlijke veiligheid is, voor technische controles of om een ​​boete te voorkomen, het is van cruciaal belang ervoor te zorgen dat uw richtingaanwijzerlampen altijd werken. In werkelijkheid dragen lampen apparaten die voorspelbaar na een tijdje zullen doorbranden en daarom moeten worden verwisseld. Je bent waarschijnlijk op deze website omdat een van je achterste richtingaanwijzers is doorgebrand en je twijfelt hoe je de gloeilamp van een richtingaanwijzer aan de achterkant van je Volkswagen Passat vervangt , hebben we dit bericht geschreven en gepubliceerd om u te leren het zelf te doen zonder naar uw automonteur te hoeven gaan. Om te beginnen zullen we kijken hoe u een doorgebrande lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Passat kunt inspecteren en in een tweede stap hoe u de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Passat kunt vervangen .

Hoe weet u zeker of de lamp van de richtingaanwijzer achter op uw Volkswagen Passat doorgebrand is of vervangen moet worden?

Als u auto rijdt, heeft u niet altijd de mogelijkheid om alle veiligheidsvoorzieningen van uw Volkswagen Passat te bekijken. In werkelijkheid heeft u vaak haast en is de kans groot dat u in uw auto stapt, op reis gaat en hem meteen weer neerlegt zonder de tijd te nemen om af en toe een check-up te doen. Het is daarom noodzakelijk om wat tijd te besteden aan het af en toe onderzoeken van de staat van uw koplampen en richtingaanwijzers. Het is heel goed mogelijk dat je een doorgebrande richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Volkswagen Passat , maar je hebt het niet ontdekt. Hier zijn de twee basismanieren om te onderzoeken of een achterste richtingaanwijzer van uw auto defect is of dat u deze vrij snel moet vervangen:

  • Wanneer u stopt, zet u het contact van uw Volkswagen Passat aan, zet u afwisselend de richtingaanwijzers links en rechts achter aan en stapt u uit de auto om te controleren of ze efficiënt zijn.
  • Door aandacht te besteden aan het geluid van uw richtingaanwijzers. Er is inderdaad een geluidssignaal op elke auto dat u op de hoogte stelt van een Gloeilamp richtingaanwijzer aan de achterkant van uw Volkswagen Passat , zul je merken dat de tijd tussen elke «klik» veel dichterbij is, dit suggereert dat dat ook moet vervang de achterste richtingaanwijzerlamp of eerder. Het is aan jou om te controleren en te verifiëren welke is uitgebrand door een visuele controle zoals bij de eerste hierboven weergegeven strategie.
Weiterlesen:
Remvloeistof lekkage Volkswagen Passat 8

Het kan zijn dat u een andere lamp moet vervangen, zoals die van uw Volkswagen Passat dimlicht of uw positielichten op Volkswagen Passat , aarzel niet om door onze publicaties te bladeren om u te helpen bij het voltooien van deze vervanging.

Gloeilamp richtingaanwijzer achter vervangen op mijn Volkswagen Passat

Laten we nu naar de meest interessante stap van de inhoud van dit artikel gaan, hoe de gloeilamp van de achterste richtingaanwijzer op Volkswagen Passat vervangen? Houd er rekening mee dat deze methode heel eenvoudig is, u moet vanaf de binnenkant van uw kofferbak uw koplampunit openen, openen en vervang de uitgebrande richtingaanwijzerlamp op uw auto. Als het een lamp op uw voorste richtingaanwijzer op uw Volkswagen Passat is, raadpleeg dan onze specifieke artikelinhoud. Aan de andere kant is hier de volledige beschrijving die moet worden gevolgd om deze handeling nauwkeurig uit te voeren:

  • Om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage, verwijdert u de vloerbedekking of de plastic afdekking om toegang te krijgen tot de achterlichtmontage.
  • Gebruik een schroevendraaier of torx-sleutel (6-puntige ster) om de achterlichtmontage te openen.
  • Verwijder de achterste knipperlichtgloeilamp van uw doorgebrande richtingaanwijzer die u eerder hebt herkend door een externe visuele inspectie, hiervoor moet u een kwartslag tegen de klok in draaien
  • Vervang de achterste richtingaanwijzer lamp op uw Volkswagen Passat. Er zijn twee soorten lampen, transparante lampen wanneer de kap oranje is, of oranje lampen wanneer de kap transparant is, selecteer het juiste model voor uw auto

    .

  • Plaats uw achterste richtingaanwijzerlamp terug en sluit uw achterlichtblok, controleer vervolgens of uw nieuwe richtingaanwijzerlamp effectief werkt
Weiterlesen:
Sleutellampje op Volkswagen Passat 8 blijft branden

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector