Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volkswagen Passat 7 openen met een lege batterij?

Toch proberen we over het algemeen oplettend te zijn, vaak vergeten we het dimlicht of een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten staan. Helaas, als dit bij u het geval is, kan het zijn dat u ‘s ochtends merkt dat de batterij van uw Volkswagen Passat 7 bijna leeg is en de centrale vergrendeling niet meer werkt. Normaal gesproken zou je het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet constant het geval. Vandaag gaan we uitchecken hoe open je een Volkswagen Passat 7 met een lege batterij? Om dit te bereiken, gaan we eerst kijken hoe u de kofferbak van uw motorvoertuig opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en tenslotte hoe u een Volkswagen Passat 7 opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Passat 7 met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met het openen van uw Volkswagen Passat 7 kofferbak met een lege batterij . Het is duidelijk dat als u geen batterij meer heeft, u helaas de centrale vergrendeling van uw motorvoertuig niet kunt gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dit geval is een van de juiste oplossingen om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volkswagen Passat 7, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te doen, moet u controleren of uw Volkswagen Passat 7 is uitgerust met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren niet zijn uitgerust. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je je sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is voltooid, kunt u de kofferbak van uw Volkswagen Passat 7 openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw voertuig en uw motorkap openen . Als u de achterbank van uw Volkswagen Passat 7 niet kunt neerklappen, aarzel dan niet om onze handleiding te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u dit kunt bereiken.

Weiterlesen:
Volkswagen Passat 7 DIE in de slappe modus gaat

Hoe open je de motorkap van een Volkswagen Passat 7 met een lege batterij?

Tweede mogelijkheid open uw Volkswagen Passat 7 motorkap met een lege batterij . Omdat u geen toegang heeft tot de passagiersruimte van uw motorvoertuig, heeft u maar één remedie om de motorkap van uw Volkswagen Passat 7 te openen, u moet, til het voertuig op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en plaats de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gelokaliseerd, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Volkswagen Passat 7 . te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volkswagen Passat 7 met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volkswagen Passat 7 die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest traditionele methoden die u zullen behoeden voor het bellen van een storingsdienst en u geld besparen.

Open de deur van uw Volkswagen Passat 7 met de sleutel

.

Eerste remedie, het lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Volkswagen Passat 7 te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heeft u tenminste een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw motorvoertuig, bij sommige modellen heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Volkswagen Passat 7 waarschijnlijk al gelokaliseerd en geprobeerd te openen via deze sloten, maar onthoud dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Volkswagen Passat 7 die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze procedure als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Waarom ruikt mijn Volkswagen Passat 7 verbrand plastic?

Probeer de batterij van uw Volkswagen Passat 7 . op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Volkswagen Passat 7, in werkelijkheid, om deze aanpak te kunnen realiseren, moet u ofwel, in staat zijn om toegang te krijgen tot de kofferbak van uw Volkswagen Passat 7 en een sigarettenaanstekerplug erin te hebben or in staat zijn om kaarsen op uw Volkswagen Passat 7 te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke remedie u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een ander voertuig over te brengen.

Breek een ruit van uw Volkswagen Passat 7

Last but not least, maar niet de handigste of goedkoopste remedie, je kunt een raam inslaan om je Volkswagen Passat 7 te openen met een lege batterij. Het is duidelijk dat deze remedie u zal dwingen de kosten te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u actie onderneemt, lees uw contract en kies zorgvuldig het glas dat u wilt breken, omdat vaak de kleinste ramen duurder en ingewikkelder zijn om te installeren dan de grootste.

Voor meer tips over de Volkswagen Passat 7, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector