Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volkswagen Passat openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we vaak het dimlicht of een knipperlicht uit te schakelen of de radio aan te laten staan. Als dit bij u het geval is, kan het zijn dat u ‘s ochtends wordt geconfronteerd met een bijna lege batterij van uw Volkswagen Passat en dat de centrale vergrendeling niet meer werkt. Normaal gesproken zou je het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet altijd het geval. Vandaag gaan we kijken naar hoe een Volkswagen Passat openen met een lege batterij? Om dit te doen, gaan we eerst bekijken hoe u de kofferbak van uw auto opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en ten slotte hoe u een Volkswagen Passat opent met een lege batterij.

Hoe de kofferbak van een Volkswagen Passat openen met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met de opening van uw Volkswagen Passat kofferbak met een lege batterij . Als u geen batterij meer heeft, kunt u helaas niet de centrale vergrendeling van uw auto gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In een dergelijk geval is een van de juiste oplossingen om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volkswagen Passat , uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u controleren of uw Volkswagen Passat is voorgeladen met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren zijn er niet mee gebouwd. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot zit waarin je de sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw Volkswagen Passat openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw voertuig en uw motorkap openen . Als u de achterbank van uw Volkswagen Passat niet kunt neerklappen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel dat u laat zien hoe u dit moet doen.

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat 8

Hoe de motorkap van een Volkswagen Passat openen met een lege batterij?

Tweede mogelijkheid open je Volkswagen Passat motorkap met een lege batterij . Omdat u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Volkswagen Passat te openen, u moet, til het voertuig op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en identificeer de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Volkswagen Passat . te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volkswagen Passat met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volkswagen Passat die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest traditionele methoden die u zullen behoeden voor het bellen van een storingsdienst en u geld besparen.

Open de deur van uw Volkswagen Passat met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Volkswagen Passat te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heeft u tenminste een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw auto, bij sommige versies heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Volkswagen Passat vast al gevonden en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Volkswagen Passat die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal dit proces als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Stank in de airco Volkswagen Passat 8

Probeer de batterij van uw Volkswagen Passat . op te laden

Deze remedie is niet haalbaar op alle Volkswagen Passat , in werkelijkheid, om deze strategie te kunnen realiseren, moet u ofwel, toegang hebben tot de kofferbak van uw Volkswagen Passat en er zit een sigarettenaansteker in or hebben de mogelijkheid om uw Volkswagen Passat kaarsen aan te doen en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een ander voertuig over te brengen.

Breek een raam van uw Volkswagen Passat open

Last but not least, maar niet de meest praktische of goedkoopste oplossing, kunt u een raam inslaan om uw Volkswagen Passat te openen met een lege batterij. Natuurlijk zal deze oplossing u dwingen om de franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Neem echter uw verzekering in overweging voordat u actie onderneemt, lees uw contract en kies zorgvuldig het glas dat u wilt breken, want vaak zijn de kleinste ramen duurder en ingewikkelder om te installeren dan de grootste.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector