Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volkswagen Passat te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigste onder ons bijna nooit door de mand valt. Echter, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Wat de reden ook is, een niet rijdende Volkswagen Passat is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde monteur te slepen. In deze richtlijn laten we u zien: hoe een Volkswagen Passat te slepen , de wetgeving respecteren en maximale veiligheid garanderen. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de regels onderzoeken die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Volkswagen Passat, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Passat kunt slepen, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Volkswagen Passat wilt slepen

Het is inderdaad mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Volkswagen Passat je zult enkele regels moeten volgen. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Volkswagen Passat sleept uzelf en andere bestuurders in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet de hele tijd controle over beide auto’s houden, een hoge snelheid stelt u niet in staat om te anticiperen op mogelijke uitdagingen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer bij het slepen ervoor te zorgen dat de Volkswagen Passat en de auto die hem slepen correct zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volkswagen Passat geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is aangesloten, zodat u de bestuurders achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Oplaadprobleem accu Volkswagen Passat, wat te doen?

Zelf een Volkswagen Passat slepen

Nu je het hebt geleerd de basisspecificaties voor het veilig trekken van een Volkswagen Passat , zullen we u de verschillende manieren om dit te doen presenteren:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Passat te slepen , aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Passat te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de auto die moet worden gesleept.
 • Zorg voor efficiënte signalering op de te slepen Volkswagen Passat.

Dit zijn de protocollen die u moet volgen als u dat wilt sleep uw Volkswagen Passat . Houd er echter rekening mee dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan de volgende sectie te bekijken.

Laat uw Volkswagen Passat wegslepen door een professional

.

Tot slot, het laatste deel van ons artikel, als u uw Volkswagen Passat niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest logische remedie om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure oplossing, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u gratis gebruik kunt maken van hun diensten. Hier zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing overeenkomt met de kilometerstand die in uw contract staat (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd goed worden opgelost door uw verzekeraar.
 • Bekijk ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe monteer je een trekhaak op een Volkswagen Passat?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volkswagen Passat . te slepen in goede omstandigheden.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat in de categorie Volkswagen Passat.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector