Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volkswagen Tiguan te slepen?

Het hebben van een auto helpt, alleen een auto betekent pech … En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigsten onder ons bijna nooit door de kieren vallen. Niettemin, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Desalniettemin is een Volkswagen Tiguan die niet rijdt moeilijk verplaatsbaar en vaak is de enige oplossing hem naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In dit artikel zullen we het je leren hoe een Volkswagen Tiguan te slepen, met inachtneming van de wetgeving en maximale veiligheid. Om dit voor elkaar te krijgen, bekijken we eerst de regels waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volkswagen Tiguan, vervolgens hoe u zelf een Volkswagen Tiguan sleept, en tot slot is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waar je je aan moet houden als je een Volkswagen Tiguan wilt trekken

Het is namelijk mogelijk om uw auto te slepen. Niettemin, als je er op in wilt gaan het slepen van een Volkswagen Tiguan u zult zich aan enkele beperkingen moeten houden. We presenteren ze net hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Volkswagen Tiguan sleept, uzelf en andere bestuurders in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid laat u geen mogelijke problemen voorspellen en de getrokken auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Volkswagen Tiguan en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd, zodat u zich goed kunt gedragen.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de gesleepte Volkswagen Tiguan geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op het eerste voertuig is aangesloten, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Tiguan handmatig te vergrendelen?

Zelf een Volkswagen Tiguan slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisspecificaties voor het veilig slepen van een Volkswagen Tiguan, we zullen je de verschillende technieken leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volkswagen Tiguan te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volkswagen Tiguan te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waardoor u ze samen met de trekhaak kunt bevestigen.
 • Onderzoek of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Heb efficiënte signalering op de te slepen Volkswagen Tiguan.

Dit zijn de beperkingen waaraan u zich moet houden als u dat wilt sleep uw Volkswagen Tiguan. Houd er echter rekening mee dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door de volgende sectie te bladeren.

Laat uw Volkswagen Tiguan door een vakman slepen

.

Tot slot, laatste deel van onze gids, als u uw Volkswagen Tiguan niet in goede omstandigheden kunt slepen, is dit de meest redelijke oplossing, om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit is misschien een dure oplossing, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten kosteloos kunt gebruiken. Dit zijn de punten om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw contract is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Onderzoek of de problemen waarmee u wordt geconfronteerd, goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Oranje licht Volkswagen Tiguan dat blijft branden

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volkswagen Tiguan te slepen in goede omstandigheden.

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Tiguan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Tiguan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector