Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volkswagen Touran 3 openen met een lege batterij?

Hoewel we over het algemeen proberen oplettend te zijn, vergeten we vaak het dimlicht of een knipperlicht uit te schakelen of de radio aan te laten staan. Als dit uw situatie is, kan het zijn dat u ‘s morgens helaas met een bijna lege batterij van uw Volkswagen Touran 3 en een niet meer werkende centrale vergrendeling kunt eindigen. In elk ander geval zou je het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet constant het geval. In dit artikel gaan we kijken hoe open je een Volkswagen Touran 3 met een lege batterij? Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst ontdekken hoe u de kofferbak van uw motorvoertuig opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en tenslotte hoe u een Volkswagen Touran 3 opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Touran 3 met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met het openen van uw Volkswagen Touran 3 kofferbak met een lege batterij . Als u geen batterij meer heeft, kunt u helaas de centrale vergrendeling van uw motorvoertuig niet gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dit geval is een van de enige oplossingen om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volkswagen Touran 3, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit voor elkaar te krijgen, moet u controleren of uw Volkswagen Touran 3 is voorgeladen met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren zijn er niet mee gebouwd. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak, je zou een klein luikje moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je je sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is uitgevoerd, kunt u de kofferbak van uw Volkswagen Touran 3 openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw voertuig en uw motorkap openen . Als u de achterbank van uw Volkswagen Touran 3 niet kunt neerklappen, denk dan niet twee keer na om advies in te winnen bij onze gids die u uitlegt hoe u dit kunt bereiken.

Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volkswagen Touran 3 ?

Hoe open je de motorkap van een Volkswagen Touran 3 met een lege batterij?

Tweede kans open je Volkswagen Touran 3 motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw motorvoertuig, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Volkswagen Touran 3 te openen, u moet, til het voertuig op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en zoek de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Volkswagen Touran 3 . te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volkswagen Touran 3 met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volkswagen Touran 3 die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest klassieke methoden die u zullen behoeden voor het bellen van een storingsdienst en u geld besparen.

Open de deur van uw Volkswagen Touran 3 met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Volkswagen Touran 3 te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Normaal gesproken heeft u minimaal een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw motorvoertuig, bij sommige modellen heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Volkswagen Touran 3 waarschijnlijk al gevonden en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Volkswagen Touran 3 die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze procedure als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Touran 2 ?

Probeer de batterij van uw Volkswagen Touran 3 . op te laden

Deze oplossing is niet haalbaar op alle Volkswagen Touran 3, in werkelijkheid, om deze strategie te kunnen realiseren, moet u ofwel, in staat zijn om toegang te krijgen tot de kofferbak van uw Volkswagen Touran 3 en een sigarettenaansteker erin te hebben or in staat zijn om kaarsen op uw Volkswagen Touran 3 te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een ander voertuig over te brengen.

Breek een ruit van uw Volkswagen Touran 3

Last but not least, maar niet de meest eenvoudige of goedkoopste oplossing, kunt u een raam inslaan om uw Volkswagen Touran 3 te openen met een lege batterij. Het is duidelijk dat deze oplossing u zal dwingen de kosten te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Denk niettemin na over uw verzekering voordat u actie onderneemt, lees uw contract en kies zorgvuldig het glas dat u wilt breken, omdat over het algemeen de kleinste ramen duurder en gecompliceerder te installeren zijn dan de grootste.

Wanneer u nog vragen heeft over de Volkswagen Touran 3, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touran 3 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector