Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volkswagen Touran openen met een lege batterij?

Toch proberen we over het algemeen oplettend te zijn, in sommige gevallen vergeten we het dimlicht of een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten staan. Helaas, als dit uw geval is, kan het zijn dat u ‘s ochtends merkt dat de batterij van uw Volkswagen Touran bijna leeg is en de centrale vergrendeling niet meer werkt. In elk ander geval zou je het eigenlijk vrij gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet altijd het geval. Vandaag gaan we kijken naar hoe open je een Volkswagen Touran met een lege batterij? Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst kijken hoe u de kofferbak van uw auto opent met een lege batterij, vervolgens hoe u de motorkap opent en ten slotte hoe u een Volkswagen Touran opent met een lege batterij.

Hoe open je de kofferbak van een Volkswagen Touran met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen het openen van uw Volkswagen Touran kofferbak met een lege batterij . Als u geen batterij meer heeft, kunt u helaas de centrale vergrendeling van uw auto niet gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw deuren handmatig te openen. In dit geval is een van de juiste alternatieven om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volkswagen Touran, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te doen, moet u controleren of uw Volkswagen Touran is uitgerust met het «verborgen» kofferbakslot, sommige afwerkingen en sommige jaren niet zijn gebouwd. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je je sleutel kunt steken en draaien. Zodra dit is voltooid, kunt u de kofferbak van uw Volkswagen Touran openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw voertuig en uw motorkap openen . Als u dat niet kunt klap de achterbank van uw Volkswagen Touran neer, denk niet twee keer na om onze gids te raadplegen waarin wordt beschreven hoe u dit kunt doen.

Weiterlesen:
Wanneer remschijven vervangen Volkswagen Touran?

Hoe open je de motorkap van een Volkswagen Touran met een lege batterij?

Tweede kans open je Volkswagen Touran motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één remedie om de motorkap van uw Volkswagen Touran te openen, u moet, til het voertuig op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en plaats de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gelokaliseerd, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Volkswagen Touran . te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volkswagen Touran met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volkswagen Touran die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest traditionele oplossingen die u zullen behoeden voor het bellen van een pechdienst en u geld besparen.

Open de deur van uw Volkswagen Touran met de sleutel

.

Eerste remedie, het lijkt misschien voor de hand liggend, maar om uw Volkswagen Touran te openen die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heeft u tenminste een mechanisch slot op het bestuurdersportier van uw auto, bij sommige versies heeft u een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Volkswagen Touran vrijwel zeker al gelokaliseerd en geprobeerd te openen via deze sloten, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om de deur van uw Volkswagen Touran die geen batterij meer heeft te openen, moet u: draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze handeling als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Hoe de bumper van een Volkswagen Touran 3 verwijderen?

Probeer de batterij van uw Volkswagen Touran op te laden

Deze remedie is niet haalbaar op alle Volkswagen Touran, in werkelijkheid, om deze techniek te kunnen realiseren, moet u ofwel, in staat zijn om toegang te krijgen tot de kofferbak van uw Volkswagen Touran en er een sigarettenaanstekerplug in te hebben or in staat zijn om kaarsen op uw Volkswagen Touran te zetten en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke remedie u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een ander voertuig over te brengen.

Breek een ruit van uw Volkswagen Touran

Last but not least, maar niet de meest praktische of goedkoopste remedie, kunt u een raam inslaan om uw Volkswagen Touran te openen met een lege batterij. Het is duidelijk dat deze remedie u zal dwingen de kosten te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Houd echter rekening met uw verzekering voordat u gaat werken, blader door uw contract en kies voorzichtig het glas dat u wilt breken, omdat over het algemeen de kleinste ramen duurder en moeilijker te installeren zijn dan de grootste.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector