Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volvo S60 te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het perfect, ook de gelukkigsten onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Maar tussen een voertuig dat ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Ongeacht de reden, een Volvo S60 die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige behandeling is hem vaak naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In deze richtlijn laten we het je zien hoe een Volvo S60 te slepen, de wetten respecterend en maximale veiligheid garanderen. Om dit te bereiken, zullen we eerst de regels bekijken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volvo S60, vervolgens hoe u zelf een Volvo S60 kunt slepen, en ten slotte is het verstandigst om een ​​specialist in te huren om uw auto te slepen.

De regels waaraan je je moet houden als je een Volvo S60 wilt trekken

Het is in werkelijkheid mogelijk om uw auto te slepen. Als je er echter op in wilt gaan het slepen van een Volvo S60 u zult zich aan enkele protocollen moeten houden. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Volvo S60 sleept, uzelf en andere automobilisten in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet constant controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke obstakels te voorspellen en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Volvo S60 en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd, zodat u zich goed blijft gedragen.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volvo S60 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij het eerste voertuig hoort, zodat u de chauffeurs achter u op de hoogte kunt stellen.
Weiterlesen:
Bandensensor Volvo S60 resetten?

Zelf een Volvo S60 slepen

Nu je erachter bent gekomen de basisspecificaties voor het veilig slepen van een Volvo S60, zullen we u de verschillende methoden voorstellen om dit te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volvo S60 te slepen, omdat touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volvo S60 te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Onderzoek wat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Onderzoek of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Heb werkende signalering op de te slepen Volvo S60.

Dit zijn de beperkingen waaraan u zich moet houden als u dat wilt trek uw Volvo S60. Houd er echter rekening mee dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan om door het volgende gedeelte te bladeren.

Laat uw Volvo S60 door een specialist slepen

.

Als laatste, laatste deel van onze gids, als u uw Volvo S60 niet in goede omstandigheden kunt slepen, is dit de meest rationele oplossing: een sleepwagen bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten kosteloos kunt gebruiken. Dit zijn de punten om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met de kilometerstand die in uw overeenkomst wordt weergegeven (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Onderzoek of de zorgen waarmee u worstelt, goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Volvo S60 DIE problemen hebben met stationair draaien

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volvo S60 te slepen in goede omstandigheden.

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector