Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volvo V50 te slepen?

Een auto hebben is handig, alleen een auto betekent pech… En helaas, we weten het perfect, ook de gelukkigen onder ons vallen bijna nooit door de kieren. Aan de andere kant, tussen een voertuig dat ‘s ochtends niet start en pech krijgt op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Hoe dan ook, een niet rijdende Volvo V50 is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is vaak om hem naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. In dit artikel zullen we het je leren hoe een Volvo V50 te slepen, het respecteren van de wetgeving en het garanderen van maximale veiligheid. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de regels die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Volvo V50, vervolgens hoe u zelf een Volvo V50 kunt slepen, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Volvo V50 wilt slepen

Het is zeker mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan het slepen van een Volvo V50 je zult enkele regels moeten volgen. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, aangezien de snelheid waarmee u uw Volvo V50 sleept uzelf en andere bestuurders in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, je moet constant de controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid laat je niet toe om mogelijke obstakels te voorspellen en de gesleepte auto kan de eerste inrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Probeer er bij het slepen zeker van te zijn dat de Volvo V50 en de auto die hem slepen goed zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de gesleepte Volvo V50 geen accu heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die aan de eerste auto is gekoppeld, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Stoel zit vast Volvo V50 in positie

Zelf een Volvo V50 slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisspecificaties voor het veilig trekken van een Volvo V50, we zullen je de verschillende technieken leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volvo V50 te slepen, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volvo V50 te trekken, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Verifieer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Hebben functionerende signalering op de te slepen Volvo V50.

Dit zijn de regels die je moet volgen als je dat wilt trek uw Volvo V50. Aan de andere kant moet u er rekening mee houden dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te lezen.

Laat uw Volvo V50 slepen door een professional

.

Om af te sluiten, het laatste deel van ons artikel, als u uw Volvo V50 niet in goede staat kunt slepen, blijft het de meest logische methode om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule die u toestaat om hun diensten volledig gratis te gebruiken. Hier zijn de punten die u op uw verzekeringscontract moet controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met het aantal kilometers dat in uw contract staat (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de complicaties waarmee u wordt geconfronteerd, goed zijn geregeld door uw verzekeraar.
 • Bekijk ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Volvo V50 die alleen accelereert

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volvo V50 te slepen in goede omstandigheden.

Als je meer handleidingen over de Volvo V50 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo V50-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector