Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volvo V60 openen met een lege batterij?

Toch proberen we over het algemeen oplettend te zijn, af en toe vergeten we onze dimlichten, een knipperlicht uit te doen of de radio aan te laten. Helaas, als dit uw omstandigheid is, kunt u ‘s ochtends eindigen met een lege batterij van uw Volvo V60 en werkt het centrale vergrendelingssysteem niet meer. Normaal gesproken zou je het eigenlijk heel gemakkelijk met je sleutel moeten kunnen openen, maar dit is niet altijd het geval. In dit artikel gaan we kijken hoe een Volvo V60 openen met een lege batterij? Om dit te bereiken, gaan we eerst ontdekken hoe je de kofferbak van je auto kunt openen met een lege accu, vervolgens hoe je de motorkap kunt openen en tot slot hoe je een Volvo V60 kunt openen met een lege accu.

Hoe de kofferbak van een Volvo V60 openen met een lege batterij?

Dus laten we ons artikel beginnen met de opening van uw Volvo V60 kofferbak met een lege batterij . Als u geen batterij meer heeft, kunt u de centrale vergrendeling van uw auto helaas niet gebruiken, bij bepaalde series is de sleutel ook niet voldoende om uw portieren handmatig te openen. In dat geval is een van de juiste alternatieven om toegang te krijgen tot het interieur van uw Volvo V60, uw motorkap te openen en uw batterij te vervangen of op te laden, door de kofferbak te gaan. Om dit te bereiken, moet u controleren of uw Volvo V60 is uitgerust met het «verborgen» kofferslot, sommige afwerkingen en sommige jaren er niet mee zijn ontworpen. Ga voor je kofferbak staan ​​en kijk rond het handvat van de kofferbak. Je zou een klein luik moeten vinden waarachter het mechanische slot verbergt waarin je je sleutel kunt inbrengen en omdraaien. Zodra dit is voltooid, kunt u de kofferbak van uw Volvo V60 openen met een lege batterij en toegang krijgen tot het interieur van uw auto en uw motorkap openen . Als u de achterbank van uw Volvo V60 niet kunt neerklappen, denk dan niet twee keer na om ons artikel te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u dit voor elkaar krijgt.

Weiterlesen:
Knipperlichtprobleem Volvo V60, wat te doen?

Hoe de motorkap van een Volvo V60 openen met een lege batterij?

Tweede kans open uw Volvo V60-motorkap met een lege batterij . Aangezien u geen toegang heeft tot het passagierscompartiment van uw auto, heeft u maar één oplossing om de motorkap van uw Volvo V60 te openen, u moet: til de auto op, verwijder eventueel de voorbumper van de auto en zoek de kabels van het motorkapslot. Eenmaal gevonden, kunt u ze activeren om de motorkap van uw Volvo V60 te ontgrendelen en hebben toegang tot uw batterij.

Hoe open ik de deur van een Volvo V60 met een lege batterij?

Nu gaan we ons echt concentreren op het openen van de deur van uw Volvo V60 die geen batterij meer heeft . Hier zijn de 3 meest traditionele technieken die ervoor zorgen dat u geen pechdienst hoeft te bellen en geld kunt besparen.

Open de deur van uw Volvo V60 met de sleutel

.

De eerste oplossing lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u uw Volvo V60 opent die geen elektriciteit meer heeft, is de sleutel uw beste bondgenoot. Meestal heb je minimaal een mechanisch slot op het bestuurdersportier van je auto, op sommige modellen heb je een tweede aan de passagierszijde. U heeft uw Volvo V60 waarschijnlijk al gevonden en geprobeerd via deze sloten te openen, maar houd er rekening mee dat sommige sloten iets anders werken. Om het portier te openen van uw Volvo V60 die geen batterij meer heeft, moet u dit doen draai de sleutel in het slot en probeer tegelijkertijd aan de deurgreep te trekken . Herhaal deze procedure als het niet werkt op de eerste deur op de tweede, als het nog steeds niet werkt, ga dan naar de volgende stap van dit artikel.

Weiterlesen:
Volvo V60 die niet meer accelereert

Probeer de batterij van uw Volvo V60 op te laden

Deze remedie is niet haalbaar op alle Volvo V60, in feite, om deze techniek te kunnen realiseren, moet u ook: toegang hebben tot de kofferbak van uw Volvo V60 en er zit een sigarettenaansteker in or in staat zijn om uw Volvo V60 aan te doen en toegang te krijgen tot de elektrische kabels via de motorschoen ervan. .

Welke oplossing u ook kiest, u moet de kabels strippen of loskoppelen en een batterijlader of tang aansluiten om de stroom van een andere auto over te brengen.

Breek een raam van uw Volvo V60

Last but not least, maar niet de handigste of goedkoopste oplossing, kunt u een raam openbreken om uw Volvo V60 te openen met een lege batterij. Natuurlijk dwingt deze oplossing u te betalen franchise voor het breken van het glas or koop zelf een raam en monteer het , maar het heeft het voordeel dat het efficiënt is. Denk echter aan uw verzekering voordat u actie onderneemt, ga door uw contract en kies aandachtig het glas dat u wilt breken, omdat vaak de kleinste ramen duurder en moeilijker te installeren zijn dan de grootste.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector