Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe Volvo V60 te slepen?

Een auto hebben is praktisch, alleen een auto betekent pech … En helaas, we weten het perfect, ook de gelukkigsten onder ons vallen zelden door de kieren. Aan de andere kant, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de gevolgen heel anders zijn. Desalniettemin is een Volvo V60 die niet rijdt moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is hem vaak naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In dit artikel zullen we je inhoud leren hoe een Volvo V60 te slepen, met respect voor de regelgeving en maximale veiligheid. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst de regels bekijken die moeten worden gevolgd bij het slepen van een Volvo V60, vervolgens hoe u zelf een Volvo V60 kunt slepen, en ten slotte is de meest verstandige oplossing om een ​​specialist in te huren om uw auto te slepen.

De regels die u moet volgen als u een Volvo V60 wilt slepen

Het is in werkelijkheid mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan het slepen van een Volvo V60 je zult wat wetgeving moeten volgen. We presenteren ze hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Volvo V60 gaat slepen uzelf en andere gebruikers in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet constant controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke problemen te voorspellen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Volvo V60 en de auto die eraan sleept correct zijn uitgelijnd, zodat u zich goed blijft gedragen.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volvo V60 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die op de eerste auto is aangesloten, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Hoe de luidsprekers op de Volvo V60 wijzigen?

Zelf een Volvo V60 slepen

Nu je erachter bent gekomen de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Volvo V60, we zullen u de verschillende methoden leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volvo V60 te slepen, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u de trekkend auto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volvo V60 te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de te slepen auto.
 • Heeft functionele signalering op de te slepen Volvo V60.

Dit zijn de regels die je moet volgen als je dat wilt trek uw Volvo V60. Aan de andere kant moet u er rekening mee houden dat deze oplossing alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen. Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te lezen.

Laat uw Volvo V60 door een specialist slepen

.

Tot slot, laatste deel van onze gids, als u uw Volvo V60 niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest redelijke oplossing om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure keuze, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten kosteloos kunt gebruiken. Hier zijn de details om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw woning en de pechplaats in verhouding staat tot de in uw contract verzekerde kilometerstand (over het algemeen meer dan 50 km van uw woning afgelegd).
 • Controleer of de zorgen waarmee u wordt geconfronteerd goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Waar vind ik de claxonzekering op de Volvo V60?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volvo V60 te slepen in goede omstandigheden.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo V60, aarzel dan niet om onze Volvo V60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector