Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe wordt Volvo XC60 gesleept?

Een auto hebben is praktisch, alleen een auto betekent pech … En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigsten onder ons bijna nooit door de kieren vallen. Aan de andere kant, tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg, zullen de resultaten heel anders zijn. Hoe dan ook, een Volvo XC60 die niet rijdt, is moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is hem vaak naar de dichtstbijzijnde werkplaats te slepen. In deze richtlijn zullen we beschrijven hoe een Volvo XC60 te slepen, met inachtneming van de wetgeving en maximale veiligheid. Om dit voor elkaar te krijgen, kijken we eerst naar de regels waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volvo XC60, vervolgens hoe u zelf een Volvo XC60 sleept, en ten slotte is het verstandigst om een ​​professional in te huren om uw auto te slepen.

De regels waar je je aan moet houden als je een Volvo XC60 wilt trekken

Het is natuurlijk mogelijk om uw auto te slepen. Aan de andere kant, als je er op in wilt gaan het slepen van een Volvo XC60 je zult je aan enkele regels moeten houden. We presenteren ze hieronder aan u:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Volvo XC60 sleept, uzelf en andere automobilisten in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, u moet altijd controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid stelt u niet in staat mogelijke obstakels te voorspellen en de getrokken auto kan de eerste binnenrijden

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Volvo XC60 en de auto die eraan sleept goed zijn uitgelijnd, om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Zet de waarschuwingslampjes op beide auto’s aan.
 • Als de gesleepte Volvo XC60 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die bij de eerste auto hoort, zodat u de chauffeurs achter u op de hoogte kunt stellen.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op de Volvo XC60?

Zelf een Volvo XC60 slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisprotocollen voor het veilig slepen van een Volvo XC60, we zullen je de verschillende technieken leren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volvo XC60 te slepen, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en alleen het risico op een ongeval met zich meebrengen. Als de trekinrichting flexibel is, loopt u het risico de sleepauto te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volvo XC60 te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Controleer of de trekkende auto zwaarder is dan de auto die moet worden gesleept.
 • Hebben functionerende signalering op de Volvo XC60 die gesleept moet worden.

Dit zijn de protocollen waaraan u zich moet houden als u dat wilt trek uw Volvo XC60. Houd er daarentegen rekening mee dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om een ​​duurdere sleepactie te voorkomen, als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te bekijken.

Laat uw Volvo XC60 door een professional slepen

.

Tot slot, het laatste deel van onze gids, als u uw Volvo XC60 niet in goede omstandigheden kunt slepen, blijft het de meest rationele oplossing: een sleepwagen bellen om uw auto te slepen. Dit lijkt misschien een dure oplossing, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten geheel gratis kunt gebruiken. Dit zijn de punten om uw verzekeringscontract te controleren voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing overeenkomt met het aantal kilometers dat in uw overeenkomst is opgenomen (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de zorgen waarmee u wordt geconfronteerd goed worden afgehandeld door uw verzekeraar.
 • Controleer ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Hoe zijspiegels opvouwen op een Volvo XC60?

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volvo XC60 te slepen in goede omstandigheden.

Kijk voor meer tips over de Volvo XC60 in de categorie Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector