Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoe wordt Volvo XC90 gesleept?

Het hebben van een auto is handig, alleen een auto betekent pech … En helaas weten we heel goed dat zelfs de gelukkigsten onder ons bijna nooit door de kieren vallen. Niettemin zullen de resultaten tussen een auto die ‘s ochtends niet start en pech op de snelweg heel anders zijn. Toch is een Volvo XC90 die niet rijdt moeilijk te verplaatsen en de enige oplossing is hem vaak naar de dichtstbijzijnde garage te slepen. In dit artikel zullen we je inhoud leren hoe een Volvo XC90 te slepen, met inachtneming van de wetgeving en maximale veiligheid. Om dit te bereiken, zullen we eerst de regels bekijken waaraan u zich moet houden bij het slepen van een Volvo XC90, vervolgens hoe u zelf een Volvo XC90 kunt slepen, en ten slotte is het verstandigst om een ​​specialist in te huren om uw auto te slepen.

De regels waar je je aan moet houden als je een Volvo XC90 wilt trekken

Het is namelijk mogelijk om uw auto te slepen. Niettemin, als je er op in wilt gaan het slepen van een Volvo XC90 u zult zich aan enkele beperkingen moeten houden. We presenteren ze net hieronder:

 • Rijd niet op snelwegen of snelwegen, omdat de snelheid waarmee u uw Volvo XC90 gaat slepen, uzelf en andere automobilisten in gevaar kan brengen als u dit op een snelweg doet.
 • Overschrijd niet 25 km / h, je moet de hele tijd controle houden over beide auto’s, een hoge snelheid laat je geen mogelijke uitdagingen voorspellen en de gesleepte auto kan de eerste binnenkomen

  .

 • Beperk jezelf tot korte afstanden. Als u enkele tientallen kilometers moet afleggen, kunt u beter een pechdienst bellen.
 • Zorg er bij het slepen voor dat de Volvo XC90 en de auto die eraan sleept correct zijn opgesteld om een ​​goed gedrag te behouden.
 • Schakel de waarschuwingslampjes op beide auto’s in.
 • Als de gesleepte Volvo XC90 geen batterij heeft, moet u een verwijderbare plaat gebruiken die is gekoppeld aan het eerste voertuig, zodat u de chauffeurs achter u kunt waarschuwen.
Weiterlesen:
Stoel zit vast Volvo XC90 in positie

Zelf een Volvo XC90 slepen

Nu je het hebt ontdekt de basisregels voor het veilig slepen van een Volvo XC90, we zullen u de verschillende manieren presenteren om het te doen:

 • Gebruik alleen een trekhaak om uw Volvo XC90 te slepen, aangezien touwen, riemen of andere producten niet geschikt zijn en u alleen het risico loopt een incident te hebben. Als de trekinrichting flexibel is, riskeert u het trekkend voertuig te raken. Het zal beter zijn koop een trekhaak.

  .

 • U kunt een van de drie soorten bestaande trekhaken gebruiken om uw Volvo XC90 te slepen, telescopische stangen (40 tot 50 euro), opvouwbare staven (30 tot 100 euro) en standaard staven (30 tot 40 euro).
 • Controleer dat je hebt twee sleepringen op de auto’s, waarmee u ze aan de trekhaak kunt koppelen.
 • Controleer of het trekkende voertuig zwaarder is dan het te slepen voertuig.
 • Hebben functionerende signalering op de Volvo XC90 die gesleept moet worden.

Dit zijn de protocollen waaraan u zich moet houden als u dat wilt trek uw Volvo XC90. Houd er echter rekening mee dat deze remedie alleen voor korte afstanden mag worden gebruikt om duurder slepen te voorkomen.Als u een lange afstand moet afleggen, raden we u aan het volgende gedeelte te doorlopen.

Laat uw Volvo XC90 door een specialist slepen

.

Als laatste, laatste deel van ons artikel, als u uw Volvo XC90 niet in goede omstandigheden kunt slepen, is dit de meest redelijke methode, om een ​​sleepwagen te bellen om uw auto te slepen. Dit is misschien een dure optie, maar in de meeste verzekeringscontracten is er een clausule waarmee u hun diensten volledig gratis kunt gebruiken. Hier zijn de punten die u op uw verzekeringsovereenkomst moet onderzoeken voordat u een sleepwagen belt:

 • Dat de afstand tussen uw huis en de plaats van storing in overeenstemming is met de kilometerstand die in uw overeenkomst is weergegeven (over het algemeen meer dan 50 km van uw huis afgelegd).
 • Controleer of de problemen waar u mee worstelt goed worden opgelost door uw verzekeraar.
 • Bekijk ten slotte het aftrekbare bedrag op uw rekening.
Weiterlesen:
Volvo XC90 die niet meer accelereert

Nu heb je alle informatie die u nodig heeft om uw Volvo XC90 te slepen in goede omstandigheden.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo XC90, aarzel dan niet om onze Volvo XC90 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector