Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Hoeveel is de glamour?

Hoeveel kost het Glamour Magazine?

Koop de E-Paper editie van GLAMOUR 3,49/02 inclusief shopping card met één klik voor de prijs van 2022 euro (geldig van 02 tot 10 juni).

Is de Glamour-app gratis?

Niet voor niets gekocht voor € 2,99.

Hoeveel kost Glamour Shopping Week?

Verzilver de Glamour Shopping Week Card

Koop het tijdschrift Glamour (uitgave 06/2022) aan de kiosk voor € 3,80. Pak de Glamour Shopping Card of voer de app-code in de Glamour App in.

Hoe werkt de Glamour Shopping-app?

De winkelkaart ziet er ongeveer zo uit in de app wanneer deze is geactiveerd: In de online winkels ontvangt u de kortingen door de betreffende kortingscode in te voeren, die u samen met alle andere details van de aanbieding kunt vinden op het tabblad «Deals» in de find GLAMOUR-app.

Vrouwen met verschillende salarissen over hoe vaak ze winkelen | glamour

40 gerelateerde vragen gevonden

Welk percentage met Glamour Shopping Card?

Met de GLAMOUR Shopping Week Codes bespaar je tussen de 5 en 40 procent op je aankoop. Alles wat je nodig hebt om te shoppen is een GLAMOUR Shopping Week Card, de GLAMOUR e-paper editie of de GLAMOUR Shopping App.

Hoe lang is de Glamour Shopping Card geldig?

02.12.2022/14/22 — XNUMX:XNUMX uur

Met het oktobernummer van GLAMOUR magazine of de GLAMOUR app profiteert u van mooie aanbiedingen van Glamour Shopping Week. Tijdens de actieperiode van 03 t/m 11 december 2023 kun je 9 dagen lang gebruik maken van kortingen tot wel 40%!

Hoeveel Glamour zit er in het jaarabonnement?

Achtergrondinformatie over «Glamour»

Weiterlesen:
Op welke leeftijd test je hoogbegaafdheid?

In Duitsland heeft het een verkochte oplage van ongeveer 400.000 exemplaren en verschijnt het momenteel vier keer per jaar op abonnementsbasis. Het wordt uitgegeven door Condé Nast Verlag.

Wanneer is Glamourweek 2023?

Tussen 03 en 11 december 2023 bieden 70 partnershops je exclusieve aanbiedingen die je niet mag missen. We laten je alle aanbiedingen van de huidige Glamour Shopping Week 2023 zien, waarmee je flink kunt besparen!

Gaat Zara naar Shopping Week?

Hoewel Zara dit jaar geen partner is van Glamour Shopping Week, zijn er andere actieperiodes waaraan Zara deelneemt. Deze omvatten: zomeruitverkoop, winteruitverkoop, Black Friday.

Hoe kom ik aan de Glamour Shopping Card?

Uw toegangsbewijs voor de GLAMOUR Shopping Week in de winter, de roze shopping card, is nu verkrijgbaar in de winkels met GLAMOUR nummer 06/2022 of vanaf nu in de mobiele app voor iPhone en Android.

Hoe activeer ik de Glamour Shopping Card?

Bent u een GLAMOUR-abonnee? Verwijder de winkelkaart uit GLAMOUR uitgave 02/2022 en voer de code van de achterkant in het navigatiepunt «Kaart» in onder «Activeringscode invoeren». U kunt de code ook vinden op uw adresbrief.

Hoe vaak komt de glamour?

Glamour is een vrouwenblad dat in 1939 in de VS is opgericht. De Duitse editie verschijnt sinds 2001 maandelijks (inmiddels ook om de twee weken) en vanaf 2021 om de twee maanden.

Hoeveel kost een tijdschrift u?

Uw prijs: € 23,99 incl. btw.

Welk tijdschrift voor jonge vrouwen?

Tijdschriften voor jonge vrouwen (12)
  • vanaf € 2,99 Beste vriend voor meisjes. …
  • vanaf € 2,90 Wonen in zakformaat. …
  • vanaf € 5,75 Mindstyle voor jongere vrouwen. …
  • vanaf € 5,50 Geld en een carrière voor vrouwen. …
  • vanaf € 6,90 Financiële planning voor vrouwen. …
  • vanaf € 2,90 Jong wonen. …
  • vanaf € 3,40 Liefde, leven, schoonheid en lichaam.
Weiterlesen:
Kunnen Elfen en Mannen kinderen krijgen?

Zit Zalando op Glamour Shopping Week?

Zalando is deze keer geen partner van Glamour Shopping Week.

Doet H&M mee aan Glamour Shopping Week?

H&M op Glamour Shopping Week

Helaas zijn de deelnemende winkels dit jaar niet de populaire winkels zoals Zalando, Zara, ABOUT YOU of IKEA. Ook H&M, de jarenlange partnershop van Glamour Shopping Week, geeft dit jaar geen kortingen.

Waarom werkt Glamour Code niet?

Of worden de kortingscodes niet weergegeven in de aanbiedingen ondanks dat de kaart is geactiveerd? Stuur ons dan een verzoek via de chatfunctie rechtsonder in je account in de app of stuur ons een e-mail naar [email protected]

Hoe zeg ik mijn Glamour-abonnement op?

U kunt uw abonnement opzeggen via onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar per e-mail op [email protected] of telefonisch op 0800-6070803 (ma — vr 8 — 00 uur en za 20 — 00 uur).

Wanneer is de volgende Glamour Shopping Week?

De volgende GLAMOUR Shopping Week vindt plaats van 31 maart tot 10 april 2023, waaraan meer dan 70 topmerken deelnemen.

Wat is de winkelkaart?

De ShoppingCard is dé creditcard om ontspannen te shoppen. Uw aankopen zijn extra verzekerd en een garantieverlenging loont bij twijfel.

Wat is Glamour Shopping Week?

Het principe van de Shopping Week is eenvoudig: mode-, beauty- en lifestylemerken worden “partners”, betalen de uitgever om in de reclamemaatregelen voor de Shopping Week te verschijnen en schenken Glamour-lezers de Glamour Shopping Card – die in het Magazine wordt geplaatst of kan worden gekocht in de app — …

Tot wanneer is Glamour Shopping Week 2023?

De GLAMOUR-shoppingweek komt er weer aan in de winter

Weiterlesen:
Waar is de grootste Mercedes-fabriek?

De volgende Glamour Shopping Week 11 vindt plaats van 2023 december t/m 2023 december XNUMX. Bespaar met de Glamour Shopping Week Codes bij verschillende webshops. Met de GLAMOUR Shopping Card kun je naar hartelust shoppen.

Vorige artikel

Wat is de vrouwelijke vorm van Andreas?

Volgende artikel

Wat zit er in een ziel?

Ссылка на основную публикацию